Broskvová tříšť

market01 Kuchařka: market01

Nápoje 6 názorů

Suroviny

500 ml jablečného džusu
500 ml ledu
5 broskví
1-2 citrónů
1 snítka máty
1 lžíce cukru
4 polévkové lžíce jahodové šťávy
Recept si zatím oblíbilo 10 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Broskve omyjeme a nakrájíme na kousky.

  2. Citrón/y zbavíme kůry a taktéž nakrájíme na malé kousky, pokud možno zbavíme se jadérek.

  3. Mátu omyjeme a potom oddělíme lístky od stonků.

  4. Led vložíme do mixéru a k tomu přidáme broskve, mátu a citrón.

  5. Poté přidáme jabl. džus a cukr. Mixujeme, dokud se všechny přísady nepropojí. na dno sklenice nalijeme lžíci jahodové š´távy, pak pomalu přidáváme umixovanou ledovou tříšť.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 46 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Broskvová tříšť

Tématické fráze: broskvová štáva domácí broskvová šťáva broskvová šťáva recept broskvový mošt broskvová ledová tříšť recept na ledovou trist z jablecneho mostu recept na ledovou tříšť recept na broskvovou šťávu jak udělat broskvovou trist ledova třišt recept aspikové dobroty jablecny kolac babicovy dobroty babicovy dobroty jablečný koláč broskvová štava recepty štáva na ledovou tříšt domácí broskvová šťáva recept boskvova šťáva recept recept na broskvový mošt domácí broskvová ledová tříšť ledová tříšť ve zmrzlinovači

Zapomněl/a jsem heslo