Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
Pecenka uvařil 16. 2. 2024 21:26 Hrníčkové borůvkové muffiny (bezlepkové) 0 0 Zobrazit detail Hotové muffiny (místo borůvek čokoláda) moooc dobré. 😋 Okomentovat
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Retro okénko: Tatranské řezy jako klenot ze starých kuchařek. Voní po marmeládě a křupavé jsou díky ořechům
Retro vaření s Kristinou: O čtvrté postní neděli se pečou koláče družbance. Jak poznáte, že jsou správně vykynuté?