Karlovarský knedlík podle knedlíkového mistra: Zjemní jej máslo v těstě a díky jednomu fíglu bude dokonale vláčný
Báječné cukroví i jedlý dárek: Rafaelo kuličky jen ze tří surovin jsou hned hotové a chutnají jako italský originál
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 13:06 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Zuzakova uvařila 5. 6. 2009 13:04 Kuřecí plátek se šunkou, broskví a sýrem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 nejlepších moučníků nejen na neděli: Upečte si andělský perník, šlehačkovou bábovku nebo moravské koláčky!
Jak správně přesadit rajčata, aby úroda chutnala skvěle: Stačí nedělat nejčastější chyby, jako je špatná hloubka zasazení