Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
Sluncejasne uvařila 2. 8. 2021 09:09 Angreštové řezy 0 0 Zobrazit detail Angrestova buchta Okomentovat
Které jídlo se dá použít prošlé? Těstoviny, olej, rýže nebo sušenky do koše nepatří! S opatrností lze využít i zkyslé mléko
Video Jablečný koláč s pudinkem a piškoty: Šťavnatý a vláčný moučník s drobenkou fantasticky chutná, přitom je tak snadný
Šlehačková bábovka s bílou čokoládou a opilými rozinkami. Poradíme, jak mít těsto zcela hladké a bez hrudek