Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
Angel 666 uvařila 23. 4. 2018 12:22 Zelené špecle se sušenou šunkou a restovanou cibulkou 0 0 Okomentovat
Slaninová pomazánka na chlebíčky: Netradiční varianta hermelínové pomazánky je chuťově výraznější než originál
Jemné houskové knedlíky vařené v sáčku: Skvěle chutnají, nerozvaří se a přípravu zvládne i kuchařský amatér