Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Otestovali jsme netradiční točené zmrzliny v Praze. Zaujaly nás zmrzka jako borůvkový koláč i koncept z Nového Zélandu
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Jednoduchá a rychlá šunková či salámová pomazánka ze tří surovin Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Nadja 15 min
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra
Gouda promění obyčejné lasagne v delikatesu. Zárukou delší trvanlivosti tohoto oblíbeného sýra je koření
16 foto Navštívili jsme restauraci Střídačka, kde naši hokejisté slavili loňské zlato: Zdejší burger za 359 Kč stojí za vyzkoušení