Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Vinná klobáska zapečená se sýrovo-houbovým těstíčkem Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku
Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 Bibinka 50 min
Výborné hrníčkové palačinky jsou báječně jemné a vláčné. Těsto nechte půl hodiny v lednici, budou lépe držet
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům