Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

Hodnocení receptu je 4,8 (14×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 50 min

50 min (50 min příprava)

7. 12. 2013 12:57

Suroviny pro 2

2

Nutriční hodnoty

Energie2 584 kJ / 617 kcal
Bílkoviny5,78 g
Tuky60,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 200 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy12,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Tak jsem si řekla, proč to dělat všechno zvlášť, když to jde v jednom.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Frantiska Frantiska

26. 10. 2017 18:41

vyzkouseno :) jen jsem z bylinek dala jenom rozmaryn a nepouzila jsem cibuli. Vsechno jsem naskladala do remosky, nic jsem neopekala.

Bibinka Bibinka

14. 12. 2013 18:08

bresta:bresti, to mě vážně potěšilo a tak děkuji tobě i tvé rodině. Byla to taková moje improvizace, protože jsem chtěla, aby vzniklo aspoň trochu šťávy a nebylo to suché a tou chutí nás to moc příjemně potěšilo;-):-p

bresta

14. 12. 2013 17:12

Vinnou klobásu máme rádi.Dělávám ji klasicky na pánvi.Dnes jsem objevila tenhle recept,tak jsem to zkusila.Rodina mlaskala a dávala mi jedničky.Musela jsem s pravdou ven,že recept není můj.Takže,Jani,od mé rodiny i ode mne samé jedničky.:-p:-K:yes::yes::yes::yes:

Anna Kocikova Anna Kocikova

10. 12. 2013 20:42

Z jednoho pekáčku je všechno dobré:-*a tahle bašta vypadá moc dobře:-p:yes::-K

Majka8

8. 12. 2013 02:00

:yes::yes::yes::-K

suslajda suslajda

7. 12. 2013 15:11

Jani máš to moc pěkné, klobásy mám ráda a z jednoho hrnce to nemá chybu:yes::yes:+6

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

7. 12. 2013 14:32

:-p;-):yes: Janinko, klobásky dělám dokola na všechny způsoby, někde je tu mám, ale Ty ji máš krásnou a parádní a mňam

hosta hosta

7. 12. 2013 14:21

Parádní úprava, krásné foto:yes:

Věrka

7. 12. 2013 13:56

Bezvadně v jednom kastrolku. Budu se opičit.;-)

Drobek Drobek

7. 12. 2013 13:15

Teda klobouk dolů, to vypadá nesmírně jedle. :-K
A šup tam s prvním bodem.:yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zapečená vinná klobása s bramborem zapečená vinná klobása zapečená vinná klobása recept zapecene vinné klobasy jak upravit vinnou klobásu vinná klobása recept zapečená vinná klobása s s bramborem zapečené brambory s klobásou vinná klobása s bramborem vinná klobása s bramborem vinná zapečená klobása recept zapečené brambory se zelím klobásou a se smetanou bavorská masová klobása úprava vinná klobása zapečená zapecene brambory s vinnou klobasou vinna klobasa zapecena s bramborem vinná klobása zatečená s brambůrky recepty zapečená vinná klobása klobásy recepty jak upravit vinnou klobásu se smetanou

Suroviny: klobása vinná, brambory, smetana ke šlehání, rozmarýn, cibule, sádlo, pažitka, tymián, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Zapečená vinná klobása s rozmarýnem, tymiánem a bramborami v jednom pekáči, zalité smetanou

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/q5QG