Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza
Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 isindy 30 min
Špagety s česnekem, ančovičkami a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Madla Novak 30 min
Jaké spropitné dát v restauraci: S „dýškem“ se všude počítá, v Americe je i 18 %, říká Ladislav Špaček, expert na etiketu