Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Kuřecí plátky na bazalce s olivovým přelivem a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza
Nakladáná směs pěti sýrů, česneku a sušených rajčat s bylinkami Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 isindy 30 min
Špagety s česnekem, ančovičkami a sušenými rajčaty Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 Madla Novak 30 min
10 rad, jak správně uchovávat potraviny: Vyhněte se moučným červům, ztvrdlému cukru nebo žluklým ořechům
Pozor na záměnu mletého a mělněného masa: Mají jinou chuť, složení a mnohdy i kvalitu. Navíc se nehodí na stejné vaření