Letní kvíz o zavařování: Zjistěte, jestli znáte důležité zásady dřív, než se pustíte do kompotů nebo okurek
Voňavé bylinkové brambory s krkovičkou: Šťavnaté maso s přílohou z jednoho pekáče okouzlí bohatou chutí a snadnou přípravou
Jak zavařit papriky v rajčatové šťávě? Podle tohoto retro receptu budou chutnat fantasticky, příprava je snadná
Wok - marinovane hovezi s bambusovymi klicky a hraskovymi lusky Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 vybusna 8 min
Famózní lososový filet metodou sous vide s hráškovým pyré Recept ještě nebyl hodnocen 4,3 Lauben 50 min
7 foto Domácí nebo kupovaná vánočka? V pekárně dáte za necelý kilogram skoro 200 Kč, doma si vánočku upečete za stovku
Jak na perfektní kynutý závin: Recept na univerzální těsto, tipy na sladké i slané náplně a triky na správné zabalení