Kapří filet na grilu

1974andrea Kuchařka:

Grilování 13 názorů

58
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Suroviny

Kapr
máslo
Nyní v akci
červená paprika
Nyní v akci
kmín
bazalka
petrželka
rozmarýn
saturejka
sůl
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Chytíme kapra ( nebo koupíme samozřejmě :-D ), zbavíme šupin, vyfiletujeme, necháme kůži a nadrobno krájíme přes kostičky tak, abychom úplně nepřořízli kůži. Dostatečně osolíme z obou stran.

  2. Na marinádu rozpustíme máslo, přidáme koření a bylinky a směsí maso potřeme.

  3. Necháme alespoň půl hodiny marinovat.

  4. Pečeme na grilu.

Poznámka

Moje recepty najdete na http://inkitchenopen.blogspot.cz/

Vytisknout recept Přidat k oblíbeným

Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdíleli již 4 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Kapří filet na grilu

  • casino casino

    http://www.youtube.com/watch?v=dUdjFtT79Wk :yes:

    Odpovědět

  • Pavel Pavel

    Jak vykostit kapra,kdyz jich ma tolik:-?

    Odpovědět

  • mischule mischule

    BILKOVAI:nemyslim si - s tim spalenim ;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    zdenin: Podle receptu bys měla kapra chytit, tak vem sekyru a udičku a šup šup k rybníku...;-):-D:no:

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    zdenin:V rybárně mívají nebo lze koupit půlky kapra a filet si připravíme lehce sami a vyjde nás to určitě laciněji;-)

    Odpovědět

  • zdenin zdenin

    Kde koupim Kapří filet :-?

    Odpovědět

  • 1974andrea 1974andrea

    Sodovka:Byli jsme s kamarádem chytat úhoře,ale na háčku mi skončil kapr. Zabít bych ho nemohla,ale zbytek jsem dělala sama. Není to tak složité,je to opravdu za chvilku a výsledek bez kostí stojí za tu trochu práce navíc.;-)

    Odpovědět

  • Sodovka Sodovka

    :-)) :-)) :-)) ... chytíme si kapra....:-D Jedině v kádi na Vánoce. Andrejko, toho kapříka si připravovala ty? Jestli ano, tak tě obdivuji. Kapra mám ráda, ale manžel mi ho musí zabít, očistit, skrátka kompletně připravit.:-))

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    Nádherný kapřík a určitě moc dobrý. Od Pohlreicha mi moc nepřipadá, protože ten to má zvenčí spálené a vevnitř syrové:-((....6!:yes:

    Odpovědět

  • Merylas Merylas

    Hezká vychytávka s tím nařezáním. Neznala jsem to, nedávno jsem to poprvé viděla v pořadu Jste to, co jíte. Přes rybičky moc nejsem, ale spousta lidí to využije,super:yes: A kapřík bude i moc dobrý, jak to čtu:-p:yes:

    Odpovědět

  • Klariska Klariska

    Moc se mi líbí jemné nařezání filety i marinování teplým kořeněným máslem. Kapr vypadá jak od Pohlreicha :yes::-K.

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    :-DKapříka si nechytím:-))ale pozvat na takovou dobrotu:-p+4:yes:bych se nechala:-*;-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    :-D:-D:-D chytíme si kapra:-D:-D:-?:-? leda tak v rybárně:-D:-D:-D
    jinak..bude to dobrota..jak jinak,když je to rybka;-):-p:-?:yes::-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo