Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Filet s kari omáčkou

Hodnocení receptu je 4,4 (5×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

terezicka1 terezicka1

Snadný

Suroviny

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie3 870 kJ /
925 kcal
Bílkoviny76,22 g
Tuky55,40 g
Vláknina0,30 g
Cholesterol 342 mg
Sodík 251 mg
Sůl0,50 g
Sacharidy14,48 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Rybu osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Na oleji pak rybu z obou stran opečeme. Krok 2: V kastrůlku uděláme z másla a mouky světlou jíšku a zalijeme vínem a vodou. Necháme zredukovat, přidáme kari, kurkumu, cukr a chilli. Krok 3: Až zmizí chuť mouky, zalijeme smetanou. Vypneme a necháme dojít. Vložíme kousek másla na zjemnění. Krok 4: Podáváme s pečenými a lehce rozmáčknutými bramborami.

Zveřejněno 2. 3. 2017

Poznámka autorky terezicka1

Další mé recepty najdete zde:http://vareniapeceni.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filet s kari omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDAp

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Filet s kari omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/YDAp

Marie

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
losos s kari omáčkou, filet s omáčkou, kuřeci filety na kari, losos s kari s omáčkou, recept candát kari, filet na kari, losos s kari omackou recept, filety v omáčce, filet recept, losos s kari omáčkou recepty

Suroviny:
pstruh, sůl, pepř, koření kari, kurkuma, chilli, máslo, mouka hladká, smetana, víno bílé, cukr, máslo, brambory

Přidat fotografie receptu