Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Višňovo - třešňový závin / Višňovo - čerešňová štrúdľa Recept ještě nebyl hodnocen 4,6 mia2404 45 min
12 foto Výlety za jídlem: Nedaleko Prahy si na farmě můžete užít skvělé buchtičky s krémem i dort likérovou špičku
Masopustní tvarohové koblihy krok za krokem: Důležité je pohlídat hustotu těsta a správnou teplotu oleje na smažení
Rady zahradnice Andrey: Množení jahod zvládne i začátečník, stačí použít jednoduchý způsob a dobře zalévat