Jak se pečou Buchty po ránu? Pohled do zákulisí oblíbeného pořadu aneb „Chci ochutnat všechno, co dělá Josef Maršálek!“
Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Mini mozzarella v šafránovém těstíčku (Mozzarelline allo zafferano) Recept ještě nebyl hodnocen 4,7 Eliza
18 foto Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Blesková polévka s vaječnou jíškou dokonale zasytí. Přitom stačí jen pár ingrediencí a na stole je během pár minut
Demi glace je ten nejlepší základ pro všechny druhy omáček: Jak jej připravit, aby měl opravdu silnou chuť?