Vyzkoušeli jste už malinové včelí úly? Příprava není o nic složitější než u klasiky, chuť je ovšem naprosto božská
Sezona pečených kaštanů je tu: S pár fígly je příprava snadná a vychutnáte si je horké, s pečeným kuřetem i v roládě
Tvarohová vánoční štóla: Jednodušší verze německé kynuté klasiky má výraznější chuť a vůni a vydrží déle vláčná
Rohlíčky vanilkové, dělenkové (Dělená strava podle LK - Kytičky, volný graf) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 60 min
Vánoční medová roláda (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce, volný graf) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 60 min
Cizrnový falafel podle Majkla (Dělená strava podle LK - Kytičky, velmi volný graf) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 25 min
Marokánky alias florentinky (Dělená strava podle LK - Kytičky + ovoce, volný graf) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 40 min
Slaná špenátová roláda (Dělená strava podle LK - Zvířata) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 Taevita 45 min
Poctivý záhorácký závitek: Kombinace šťavnatého vepřového masa a kysaného zelí v tradiční slovenské úpravě
7 tipů, jak v domácnosti využít jedlou sodu: Hodí se nejen do pečení, skvěle s ní i vycídíte dřez i varnou desku
Devadesátky jsou zpátky: Kuře pečené na soli bylo dříve hitem a svou šťavnatostí zaujme i dnes, když víte, jak na to