Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Kuřecí karbanátky s pečenou dýní (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 55 min
Pečená dýně s balkánským sýrem a volskými oky (vhodné pro diabetiky 2 typu) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 50 min
Pečené kuřecí stehno a zeleninové pyré (vhodné pro diabetiky) Recept ještě nebyl hodnocen 0,0 RubyRom 50 min
Hospodská gulášová polévka: Mleté hovězí dodá skvělou chuť, paprika zase barvu, důležitý fígl je ve správném osmažení cibule
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem