Kuře jako svatomartinská husa: Výborný sváteční oběd, který vás finančně nezruinuje, je rychle hotový a ctí tradici
Domácí houskový knedlík nejen ke svatomartinské huse. Nadýchaný, vláčný a poctivý výborně doplní maso i zelí
„Na svatého Martina, nejlepší je husina“ aneb Listopadové pranostiky nám napoví, poradí a taky zpříjemní podzim
5 foto Hodnocení 65× Jak nakládat švestky do rumu? Nejlepší spojení pro fantastické dezerty 9. 9. 2025
7 foto Hodnocení 474× Jak zavařit jablka na štrúdl? Jednoduchá vychytávka pro rychlé pečení po celý rok 9. 9. 2025
7 foto Hodnocení 7× Jak ugrilovat pstruha? Poradíme s ochucením i jednoduchou přípravou 9. 9. 2025
7 foto Hodnocení 22× Jak uvařit českou čínu? Za pár minut je křehké maso s chutnou marinádou na stole 6. 9. 2025
11 foto Hodnocení 12× Co se dá udělat ze švestek? Inspirujte se klasickými, ale i méně známými recepty 10. 9. 2025
5 foto Hodnocení 33× Jak udělat jablečné pyré? Perfektní pro sladké pečení i jako náhrada cukru 3. 9. 2025
5 foto Hodnocení 106× Jak udělat nejlepší americké brambory? Křupavá příloha z trouby je skoro bez práce 3. 9. 2025
7 foto Hodnocení 2× Co použít místo jíšky? 7 tipů, jak zahustit oblíbené omáčky a polévky bez mouky 2. 9. 2025
5 foto Hodnocení 188× Jak usušit švestky na zimu? Zralé plody usušíme v sušičce i obyčejné troubě 22. 8. 2025
6 foto Hodnocení 73× Jak se dělají papriky plněné zelím? Křupavá příloha přijde v zimě vhod 21. 8. 2025
6 foto Hodnocení 36× Jak se dělá selská omeleta? Zužitkujte brambory a připravte si rychlý oběd 19. 8. 2025
8 foto Hodnocení 362× Jak udělat hodně tmavý guláš? Tajemství spočívá v použitých surovinách i přípravě 19. 8. 2025
6 foto Hodnocení 89× Jak ochutit rajčatový protlak? 5 nejlepších druhů koření a bylinek pro dokonalou chuť 19. 8. 2025
6 foto Hodnocení 3× Jak udělat lečo s klobásou? Zpracujte úrodu zeleniny do osvědčené letní klasiky 18. 8. 2025
6 foto Hodnocení 1× Jak udělat ledovou kávu? Jednoduché osvěžení v pohodlí domova připravíte ze 3 surovin 12. 8. 2025
Hodnocení 14× Jak udělat ovocné kůže? Tuto zdravou pochoutku zvládnete i bez sušičky na ovoce 12. 8. 2025
11 foto Hodnocení 4× Na co se hodí patizony? Smažené, pečené i dušené jsou velkou pochoutkou 29. 7. 2025