Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
Recept z internetu dostal několik lidí do nemocnice: Příprava okurkového salátu může byl nebezpečnější, než se zdá
Ve školní jídelně se mohou zkazit i děti, zvyklé z domova na dobré jídlo, říká odbornice na výživu Margit Slimáková
24 foto Vychytávky slaví deset let: Díky nim jsem se naučil vařit spoustu skvělých věcí, říká moderátor Láďa Hruška
30 foto Americký festival na pražském Výstavišti nabízí grilované prasečinky, šťavnaté burgery i palačinky za 160 Kč
11 foto VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší letní závitky? Nejlevnější za 99 Kč překvapily náplní, jinde to vypadalo jako ve fastfoodu
2 foto Do netradičního chlebu ve vajíčku patří i párek: Jednoduché jídlo voní po tvarůžcích a předčí i originál
Ovocné lívance jako skvělá letní snídaně: Voní máslem, jablky či skořicí a děti je budou vyžadovat pořád
Doktor Vševěd z pořadu Na lovu přiznal, jak to má s vařením: Špagety nebo knedlíky z pytlíku zvládnu, ale nic velkého nezkouším
15 foto Našli jsme nejlepší stánek na Mácháči: Skvělý langoš za 99 Kč nebo výbornou ledovou kávu mají hned u parkoviště
Výběr zralého melounu v obchodě je hračka: Stačí jen znát pár fíglů, jak kvalitu objevit. Rozhoduje váha, pruhy i poklepání
8 foto Pavel Nový vzpomíná na své vaření na vojně: Kradli jsme slepice a dělali je na paprice, směje se slavný herec
Rady zahradnice Andrey: Množení jahod zvládne i začátečník, stačí použít jednoduchý způsob a dobře zalévat
21 foto Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
Rajčatový salát jako čerstvý i v zimě: Stačí ho jednoduše zavařit, postup je snadný, salát skvěle chutná a vydrží několik měsíců
12 foto Nová řada Ano, šéfe! je obestřena tajemstvím: Překvapilo mě, jaké restaurace ještě přežívají, říká Zdeněk Pohlreich
Oschlé ředkvičky vrátíte do formy velmi snadno: Pomůže voda i lednice, jen je třeba dbát na osvědčená pravidla
Nejsem český Gordon Ramsay, říká Radek Kašpárek. V Hell's Kitchen jsem ale ostřejší, než mě lidé znají. Bude to jízda
Grilování s Martinem Svatkem: Špízy z ovoce nedoporučuji, zeleninu grilujte krátce, jinak nebude dobrá, říká šéfkuchař
Na internetu kolují nebezpečné informace o škodlivosti některých olejů: Jsou to nesmysly, říká odbornice na výživu
Makové buchty podle babičky moderátorky Laďky Něrgešové: Jsou krásně vláčné, voní rumem a chutnají božsky