Zájezdní hostinec U Jiskrů zabodoval v Ano, šéfe!: Restaurace, kterou dává Pohlreich za příklad, u něj ale dříve neuspěla
Plzeňská smaženka podle Mirky van Gils Slavíkové: Díky ní vzpomínám na svou první brigádu v mléčném baru, říká cukrářka
13 foto Připravili jsme legendární Marry Me Chicken: Šťavnaté kuře s omáčkou, která prý funguje jako magnet na manželství
Lahodný pampeliškový salát s vejcem krásně voní česnekem: Jeho příprava zabere pár minut a je téměř zadarmo
Domácí krtkův dort ve skleničce: Kromě ovesných vloček a banánu stačí jen pár ingrediencí a dezert chutná božsky
Domácí pesto z medvědího česneku jen z pár ingrediencí: Hodí se do rizota i k masu a při správném skladování vydrží až půl roku
Chcete sedět na sluníčku? Připlaťte si! Některé restaurace dostaly povolení účtovat zvláštní příplatek. A je toho víc
18 foto Uvařili jsme knedlík podle receptu Martina Peciny, vítěze MasterChef Česko: Díky jedné ingredienci je jídlo úplně geniální
Gastro glosa: Hodnocení restaurací na internetu neodpovídá skutečnosti. Pravidla pro bodování by chtěla zpřísnit
Domácí coleslaw hravě předčí ten kupovaný: Když v dresinku dobře zkombinujete majonézu a jogurt, je neodolatelný
Apríla si z lidí dělají i světoznámé firmy: Dokazuje to burger pro leváky, čokoládová majonéza nebo nápoj zvyšující IQ
Špenátovou roládu si oblíbí i odpůrci této zeleniny: Sušená rajčata a sýr z ní dělají kulinářský zážitek
Jak mrazit vejce? Celá vejce rozklepnutá ve formičce, u žloutků přemýšlejte, do čeho je použijete, a uvařená raději snězte
Barvení velikonočních vajíček může být zábava i umění: Použití slupek z česneku, červeného zelí a silonek dokáže zázraky
20 foto Nepečené švestkovo-perníčkové kuličky od vítězky kuchařské olympiády: Vynikající a rychlá dobrota, říká Jaroslava Londová
Laďka Něrgešová prozradila recept na vláčného beránka: Ukázala i fígl, jak ho bez potíží vyklopit z formy
Otevírací doba obchodů o Velikonocích: Jak to bude na Velký pátek a kde si nakoupíte i na Velikonoční pondělí
7 foto Rychlá velikonoční nádivka jako od maminky: Voní bylinkami i máslem a díky tomuto postupu je raz dva hotová
11 foto Luxusní ořechová roláda podle Josefa Maršálka: Nezapomeňte na olej, dodá vláčnost, radí známý cukrář
13 foto Kdo si „ugriluje“ půl milionu v nové soutěži se Zdeňkem Pohlreichem? Stavbyvedoucí, žena bez chuti a čichu nebo fakturant
23 foto Velikonoce patří i dětem: Upoutat je lze dobře zvoleným a hlavně vesele vypadajícím jídlem. Třeba palačinky umí divy