Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
Hodnocení Jak uvařit houbový guláš? Stačí pár surovin a chutný oběd je za chvíli na stole před 9 hodinami
Hodnocení 7× Časté chyby při ohřevu pokrmů: Zapomeňte na horký talíř a jídlo studené jako led 2. 9. 2025
Hodnocení 32× Vepřová žebírka smažená podle ČSN: Překvapte rodinu šťavnatou pochoutkou 30. 8. 2025
Hodnocení 6× Jak nakládat květák? Sladkokyselý nálev se hodí na mnoho druhů zeleniny 30. 8. 2025
5 foto Hodnocení 17× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta 30. 8. 2025
Hodnocení 1× Jak připravit nakládanou zeleninu? Mořská sůl se sladkokyselým nálevem nezklame 29. 8. 2025
Hodnocení 6× Hanácká pomazánka podle ČSN: Nátěrka, která osloví nejen milovníky tvarůžků 29. 8. 2025
5 foto Hodnocení 50× Chyby při přípravě řízků: Plátky masa musí být rovnoměrné silné a pozor na smažení 28. 8. 2025
Hodnocení 3× Jak uchovat čerstvý křen? Díky správné péči si zachová své opěvované vlastnosti 28. 8. 2025
Hodnocení 20× Jak zavařit švestky do sklenic? Mít chutné ovoce neustále po ruce se vyplatí 27. 8. 2025
Hodnocení 2× Jak udělat rynglovou marmeládu? Její báječnou chuť oceníte nejen v zimním čase 27. 8. 2025
Hodnocení 10× Jak připravit domácí nakládané houby? Naložte je do octa a užívejte si jejich chuť 26. 8. 2025
5 foto Hodnocení 23× 6 chyb při výrobě rajského protlaku: Nepozornost může způsobit jeho zhořknutí 25. 8. 2025
Hodnocení 3× Instantní kvásek: Poradíme, jaké jsou jeho výhody a jak jej snadno využívat 25. 8. 2025
Hodnocení 11× Vepřové karé gratinované s cuketou podle ČSN: Pochutnejte si na zapečeném masu 24. 8. 2025
Hodnocení Jak zavařovat houby? Poradíme postup i to, které druhy hub jsou ke sterilaci vhodné 23. 8. 2025
7 foto Hodnocení Čím plnit papriky? Zvolit můžete směsi s masem i zeleninou, ale také zelí či houby 23. 8. 2025
8 foto Hodnocení 33× 6 chyb při zavařování čalamád: Dbejte nejen na čistotu či správné plnění sklenic 22. 8. 2025