Kuřecí škvarečky

cathleen Kuchařka:

Drůbeží maso 17 názorů

513

Suroviny

kuřecí maso (vykostěné, bez kůže)
sůl
hladká mouka
vejce
mléko
pivo
strouhanka
sádlo (nebo olej, na smažení)
Recept si zatím oblíbilo 13 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na kousky (jakoby větší sousta) a osolíme. V hlubší míse rozšleháme vejce, mléko, trochu piva a mouku a toto těstíčko také osolíme.

  2. Vhodíme část masa, promícháme a odpěňovačkou vytáhneme. Necháme nad mísou odkapat a vhodíme do strouhanky a obalíme (jde to dobře, připomíná to dělání posypky na koláč). Oklepané kousky smažíme dozlatova. Můžeme podávat s brambory jako oběd, ale také jen tak nabídnout na míse jako netradiční jednohubky. Zmizí ze stolu vždy jako první.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 223 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Kuřecí škvarečky

  • jiřina jiřina(neregistrovaná)

    vypadá to prýma vyskouším:-p

    Odpovědět

  • Irrena Irrena

    Cathleen to musí být mňamka:-pUložím a dávám bodík:yes:

    Odpovědět

  • Věrka. Věrka.(neregistrovaný)

    No teda, tohle já taky můžu, mňam.:-p

    Odpovědět

  • BILKOVAI BILKOVAI

    No, to musím někdy udělat pro známé:-p Za 6:yes:

    Odpovědět

  • Bagina Bagina

    bylo to výborné, co jiného říct:yes::-p:-))

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Lusi, jak - nepozvala???:-O
    Volala jsem z plných plic.....a níííkdo nedošel:-// (teda až na manžu a ten se mi to hned snažil vyluxovat:-)) )

    Ale až si někde někdy dáme fakt srazík, smažím je a beru s sebou;-)

    Odpovědět

  • Lusinda79 Lusinda79

    Prej to Cathleen dělá pro kamarádky...pchááá, ani nás nepozvala.:-S

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    Ježíííš, to vypadá dobřééééé!:-p:-p:-p

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Fotím moc ráda, jen z letošních fotek nic nemám - synek mi přeinstalovával pc, já ho zapomněla na ně upozornit a asi 3 tisíce fotek je v tahu;-(
    A tohle se fotilo dobře, mužstvo není doma, tak na mě nikdo netlačil:-D:-D:-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Cathleen - fotky umíš :-! - tak teď to dožeň u těch ostatních receptů bez fota - aspoň máš co dělat a vařit ;-):-D

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Jani, zkus to z drůbků a dej vědět ;-)

    Odpovědět

  • Jana Dorazinová-Remková Jana Dorazinová-Remková

    No, možná by to šlo i z drůbek, že? Když by to nebyly zrovna skelety.:-)

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Ano, bílá je horší, takže já všechno už peču z celozrnky, tmavé, špaldové - v té bílé je daleko víc škrobu, který se mění na sacharidy

    Odpovědět

  • cathleen cathleen(autorka receptu)

    Bílá mouka je v tomhle horší, než celozrnná? A co třeba chlebová (žitná i pšeničná), ta je tmavší, než obyč hladká mouka....:-?

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    jasně, pátrám i po houstičkách z celozrnky atd - ono se fakt všechno dá přizpůsobit, jde jen o nápad ;-)

    Odpovědět

1 2

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Tématické fráze: kuřecí jednohubky lazaně s kuřecím masem netradiční jednohubky posýpka na koláč recept škvarečky z kuřecich kůží škvarečky kuřecí jednohubky co je bílá strouhanka jednohubky s kuřecím masem kuřecíí kousky v popcornu co všechno se dá uvařit z kuřecího jednohubky kureci kuřecí kousky popcorn posypka na popcorn netradiční oběd z kuřecího masa kuřecí jako jednohubky kuřecí jako jednohubky top recepty/ kuřecí kůže jako jednohubky pečene kuřeci skelety co s masem kuřecí popcorn recept

Zapomněl/a jsem heslo