Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Jak na tradiční vepřo knedlo zelo? Poklad české kuchyně si podle tohoto receptu zamilujete na první ochutnání
Hodnocení 1× Krupicová kaše s máslem a skořicí podle ČSN: Zavzpomínejte na pohádku mládí 27. 6. 2025
5 foto Hodnocení 35× Chyby při vaření segedínského guláše: Tvrdé maso a nedovařené zelí nepotěší 26. 6. 2025
Hodnocení Co s sebou na cesty? Dostatek tekutin je základem stejně jako trvanlivé svačiny 25. 6. 2025
7 foto Hodnocení 44× Domácí kvašáky: Skvělé pochoutky snadno docílíte, pokud předejdete zásadní chybě 25. 6. 2025
7 foto Hodnocení 1× Chyby při zpracování jater: Klaďte důraz na jejich očištění i dobu tepelné úpravy 23. 6. 2025
Hodnocení 6× Kdy přidat sůl do těsta? Správný okamžik zajistí správnou strukturu i kynutí těsta 23. 6. 2025
Hodnocení 28× Zamotané koláče: Vláčný moučník připravíte s čerstvými i kompotovanými meruňkami 22. 6. 2025
Hodnocení 3× Rybí salát Pirát podle ČSN: Směs masa, zeleniny a hub ocení milovníci pikantního 22. 6. 2025
Hodnocení 2× Jak ohřát jídlo z předchozího dne? Hlavně postupně, pomalu a co nejšetrněji 22. 6. 2025
15 receptů 15 receptů na slané záviny: Vyměňte jablečný štrúdl za nevšední slanou variantu 21. 6. 2025
Hodnocení 2× Do čeho a jak zabalit jídlo na cesty? Poradíme, jak udržet jídlo v chutném stavu 21. 6. 2025
Hodnocení 24× 8 chyb v přípravě meruňkového kompotu: Dbejte na čistotu i správnou zralost ovoce 20. 6. 2025
Hodnocení 14× Jak zavařit meruňky? Poradíme, jak na zpracování lahodného ovoce do zásoby 20. 6. 2025
Hodnocení 4× Azu po tatarsku podle ČSN: Šťavnaté hovězí maso v kořeněné omáčce si oblíbíte 19. 6. 2025
Hodnocení 12× Rozdíl mezi agarem a želatinou: Víte, v čem se tato dvě zahušťovadla liší? 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 7× Jak zpracovat meruňky? Využít je lze na nanuky, marmeládu, knedlíky, ale i k masu 19. 6. 2025
6 foto Hodnocení 2× Časté chyby při výrobě nanuků: Dejte pozor na poměr surovin i přichycení k mřížce 19. 6. 2025
7 foto Hodnocení 15× Jaký je rozdíl mezi džemem a marmeládou? Hlavní odlišnost je v jejich konzistenci 18. 6. 2025