Tradiční polévka kaldoun ze zbytků pečené kachny: Zjemněná smetanou a voňavá po muškátovém oříšku chutná božsky
Frankfurtská polévka voní paprikou a pikantními párky: S fazolemi a bramborami výborně zasytí a rychle zahřeje
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty je báječně vláčný a díky drobence krásně křupavý. Překvapí snadnou přípravou
Hodnocení 16× Jak uvařit houbový guláš? Stačí pár surovin a chutný oběd je za chvíli na stole 3. 9. 2025
Hodnocení 8× Časté chyby při ohřevu pokrmů: Zapomeňte na horký talíř a jídlo studené jako led 2. 9. 2025
Hodnocení 33× Vepřová žebírka smažená podle ČSN: Překvapte rodinu šťavnatou pochoutkou 30. 8. 2025
Hodnocení 14× Jak nakládat květák? Sladkokyselý nálev se hodí na mnoho druhů zeleniny 30. 8. 2025
5 foto Hodnocení 18× Chyby při pečení chleba v domácí pekárně: Pozor na usazení háků i konzistenci těsta 30. 8. 2025
Hodnocení 1× Jak připravit nakládanou zeleninu? Mořská sůl se sladkokyselým nálevem nezklame 29. 8. 2025
Hodnocení 7× Hanácká pomazánka podle ČSN: Nátěrka, která osloví nejen milovníky tvarůžků 29. 8. 2025
5 foto Hodnocení 51× Chyby při přípravě řízků: Plátky masa musí být rovnoměrné silné a pozor na smažení 28. 8. 2025
Hodnocení 19× Jak uchovat čerstvý křen? Díky správné péči si zachová své opěvované vlastnosti 28. 8. 2025
Hodnocení 37× Jak zavařit švestky do sklenic? Mít chutné ovoce neustále po ruce se vyplatí 27. 8. 2025
Hodnocení 2× Jak udělat rynglovou marmeládu? Její báječnou chuť oceníte nejen v zimním čase 27. 8. 2025
Hodnocení 15× Jak připravit domácí nakládané houby? Naložte je do octa a užívejte si jejich chuť 26. 8. 2025
5 foto Hodnocení 24× 6 chyb při výrobě rajského protlaku: Nepozornost může způsobit jeho zhořknutí 25. 8. 2025
Hodnocení 3× Instantní kvásek: Poradíme, jaké jsou jeho výhody a jak jej snadno využívat 25. 8. 2025
Hodnocení 13× Vepřové karé gratinované s cuketou podle ČSN: Pochutnejte si na zapečeném masu 24. 8. 2025
Hodnocení 2× Jak zavařovat houby? Poradíme postup i to, které druhy hub jsou ke sterilaci vhodné 23. 8. 2025
7 foto Hodnocení 1× Čím plnit papriky? Zvolit můžete směsi s masem i zeleninou, ale také zelí či houby 23. 8. 2025
8 foto Hodnocení 40× 6 chyb při zavařování čalamád: Dbejte nejen na čistotu či správné plnění sklenic 22. 8. 2025