Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
15 foto Hodnocení 4× Co vysévat a vysazovat v březnu na zahradu? Vybíráme zeleninu, která snese ochlazení 7. 3. 2025
9 foto Hodnocení 21× Jarní výsadba jahodníků: Co rostliny nejvíce potřebují pro dobrou úrodu 7. 3. 2025
6 foto Hodnocení 170× Co potřebuje angrešt, aby přinesl bohatou úrodu. Jak se o stromky starat na jaře 7. 3. 2025
17 foto Hodnocení 5× 7 tipů na atraktivní chlebíčky: Připravte bohatě ozdobené pohoštění 11. 3. 2025
5 foto Hodnocení 161× Jak se starat o rybíz, aby měl kvalitní ovoce? Důležitý je včasný řez a přihnojení 6. 3. 2025
14 foto Hodnocení 12× 7 jarních pomazánek: Ředkvičky a pažitka se postarají o skvělou chuť 6. 3. 2025
4 foto Hodnocení 4× Boží milosti podle Marie Janků-Sandtnerové: Vyzkoušejte recepty ze staré kuchařky 2. 3. 2025
6 foto Hodnocení 3× Jak připravit záhony na novou zahrádkářskou sezónu. Na čem závisí kvalitní úroda 3. 3. 2025
6 foto Hodnocení 24× Kdy sázet rané brambory. Časná výsadba znamená dřívější sklizeň, ale ne vždy 2. 3. 2025
6 foto Hodnocení 51× Jak správně pikýrovat sazeničky? Jednoduché přesazování pro začátečníky 1. 3. 2025
Video Hodnocení 12× Perník podle videa je neuvěřitelně vláčný a voňavý. Chutná jako od babičky 4. 3. 2025
10 foto Hodnocení 2× Jak dlouho a jak vařit kupované gnocchi? Během několika minut je ponesete na stůl 26. 2. 2025
18 foto Hodnocení 2× 7 receptů na nadýchané koblihy: Dopřejte jim při smažení dostatek tuku a prostoru 4. 3. 2025
Video Hodnocení 4× Jak snadno a rychle tvarovat donuty. Jednoduchý návod pro začátečníky 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 28× Jak udělat koblihy, aby nebyly mastné? Pro začátečníky máme 3 osvědčené rady 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 4× Jak správně smažit koblihy. Při klasickém smažení potřebují v tuku plavat 25. 2. 2025
10 foto Hodnocení 225× 7 jídel z horkovzdušné fritézy: Během chvilky a skoro bez tuku si báječně pochutnáte 27. 2. 2025