Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
10 foto Hodnocení 7× Cheesecake pro začátečníky: Svěží moučník s náplní z čerstvého sýra nebo tvarohu 20. 4. 2025
12 foto Hodnocení 5× Jak udělat jidáše? Připomínají Jidášovu zradu, ale jejich chuť je sladká jako med 29. 3. 2025
Hodnocení 1× Kdy vyndat beránka z formy? Ani brzy, ani pozdě - volíme zlatou střední cestu 3. 4. 2025
7 foto Hodnocení 1× Jak připravit formu na beránka, aby se dal dobře vyklopit a přitom se nepoškodil 2. 4. 2025
Video Hodnocení 5× Jidáše naší babičky voněly máslem a medem: Svým tvarem připomínaly smotaný provaz 7. 4. 2025
6 foto Hodnocení 6× Jak upéct dort ve tvaru fotbalového míče? Je třeba trpělivost, čas a šikovné ruce 5. 4. 2025
Video Hodnocení 1× Špenát naší babičky: Zelený čtvrtek, špenát a kopřivy patří k tradičním Velikonocům 6. 4. 2025
10 foto Hodnocení 1× Jakou si koupit formu? Někdy stačí jen jedna a upečeme v ní všechno, co chceme 19. 3. 2025
13 foto Hodnocení 2× Jak vyrobit sladkou jedlou trávu? Máme několik možností, které spojuje zelená barva 11. 4. 2025
6 foto Hodnocení 5× Kdy vyklopit chleba z formy? Dodržet čas je důležité pro správnou kvalitu pečiva 20. 3. 2025
73 foto Hodnocení 5× Galerie sladkostí s velikonočními motivy: Vyberte si vzory k vlastnímu tvoření 8. 4. 2025
8 foto Hodnocení 8× Jak se peče beránek ve formě? S každou se pracuje jinak a potřebuje odlišné zacházení 9. 4. 2025
Video Hodnocení 10× Mazanec naší babičky: Velikonoční chléb byl plný másla, sušeného ovoce a oříšků 2. 4. 2025
16 receptů Když vaří muži: 16 inspirací na jídla, která prý ženy nedokážou správně dochutit 7. 4. 2025
9 foto Hodnocení 5× Jak upéct vláčný, voňavý a chutný mazanec? Přípravu nesmíte uspěchat 22. 3. 2025
9 foto Hodnocení 42× Nepečené Velikonoce: Sladkosti můžeme připravit i na poslední chvíli před pomlázkou 6. 4. 2025
Video Hodnocení 7× Beránek naší babičky musel mít bílou barvu a na krku červenou stužku s rolničkou 31. 3. 2025
7 foto Hodnocení 4× Jak dlouho se dají jíst vařená vejce? Buďte opatrní hlavně po Velikonocích 5. 4. 2025