Lahodné telecí s hříbkovou omáčkou podle Jana Punčocháře: Maso bude krásně šťavnaté, když dodržíte přesný postup
Tyhle 3 bleskurychlé pomazánky z pomazánkového másla milují všichni: Česneková, papriková a sýrová zmizí hned
Jakou mouku zvolit do trojobalu na štědrovečerní řízky: Víme, kam zaručeně sáhnout a jak si nepokazit sváteční chvíle
5 foto Hodnocení 16× Zelené natě si v zahrádce na okně vypěstujeme i z odřezků ovadlé zeleniny 20. 11. 2025
10 foto Hodnocení 45× Vánoční cukroví z křehkého a lineckého těsta patří k těm nejoblíbenějším 21. 11. 2025
50 receptů 50 druhů nejoblíbenějšího vánočního cukroví: Upéct několik druhů je těžká volba 5. 12. 2025
Hodnocení 14× Polevy na cukroví a moučníky: Kvalitní poleva není jen rozpuštěná čokoláda 2. 12. 2025
12 foto Hodnocení 8× Datle a datlová pasta slouží jako pojivo do cukroví. Poradíme vám s přípravou 1. 12. 2025
4 foto Hodnocení 11× Šumajstr je staročeské postní jídlo z krup a barevných fazolí, podobné šouletu 12. 11. 2025
8 foto Hodnocení 75× Chyby v množství surovin na linecké těsto: Vždy vycházíme z váhového dílu cukru 30. 11. 2025
6 foto Hodnocení 31× Proč perníčky po upečení ztvrdnou? Není to špatným těstem, ale jejich vlastností 29. 11. 2025
4 foto Hodnocení 4× Jedlé ozdoby na stromeček jsou retro vzpomínkou na dávné časy našich babiček 17. 11. 2025
16 receptů 16 nápadů na dobroty s vánoční tématikou: Originální jedlý dárek i sladké mlsání 26. 11. 2025
5 foto Hodnocení 43× Šoulet je židovské jídlo. Stejně se připravuje i staročeský pokrm kočičí svatba 9. 11. 2025
13 foto Hodnocení 16× Kalendář vánočního pečení: Nákupy na Vánoce jsou nedílnou součástí příprav 16. 11. 2025
6 foto Hodnocení 3× Co se zbylou rýží od oběda? Řešení je prosté, připravíme z ní další chutné jídlo 14. 11. 2025
15 foto Hodnocení 20× Perníčky jako jeden z druhů vánočního cukroví: Ozdobí stůl a provoní domov 13. 11. 2025
7 foto Hodnocení 2× Jedlé vánoční dárky vyrobené z lásky: Pod stromečkem udělají radost celé rodině 21. 11. 2025
7 foto Hodnocení 4× Jak z jídla odstranit přebytečný tuk? Pomocí lžíce, ubrousku nebo krajíčku chleba 20. 10. 2025
7 foto Hodnocení 10× Proč dávat ocet do těsta. Získáme kyprý perník, pružný závin i pevné knedlíky 20. 11. 2025
11 foto Hodnocení 17× Kdy zadělat těsto na perníčky. Několik měsíců před Vánoci, ale i těsně před nimi 18. 11. 2025
8 foto Hodnocení 1× Jakou mouku používáme nejčastěji a kam se která z nich hodí? Poradíme vám s výběrem 3. 6. 2025
9 foto Hodnocení 3× Jak správně rozválet těsto bez trhání? Prvním krokem je jeho kvalitní vypracování 17. 11. 2025