Jelení úplněk v Kozorohu je ve znamení letní přírody: Berani ocení borůvkové řezy a Panny cuketový bramborák
Plněné papriky v tomatové lázni: Šťavnatá masová náplň s rajčatovou omáčkou vytvoří dokonalou chuťovou kombinaci
4 foto Hodnocení 13× Naháč, nahý nebo nahatý dort, naked cake: Víte, co se skrývá pod tímto názvem? Jednoduchý a výborný dort 17. 9. 2023
4 foto Hodnocení 19× Houby, které nazýváme kuřátka: Je to liška obecná nebo jedlý druh kuřátek žlutých, podobající se korálům 1. 9. 2023
4 foto Hodnocení 3× Časté chyby při přípravě nepečených dortů: Může za to špatně připravená želatina a rozmočený korpus 15. 9. 2023
Hodnocení 9× Nepečený dort s ovocnou nebo pudinkovou směsí proložíme piškoty nebo sušenkami a ozdobíme šlehačkou 28. 8. 2023
Hodnocení 20× Aspik a sulc: Ovoce, zelenina, ryby nebo maso zalité aspikem vypadají jako zatavené do skla 23. 7. 2023
Hodnocení 9× Ačokča plněná mletým masem v rajské omáčce: Podává se s knedlíkem a je stejně dobrá jako plněné papriky 3. 9. 2023
4 foto Hodnocení 46× Nepečené dorty pro začátečníky se připravují s piškotovým nebo sušenkovým korpusem, smetanovou směsí a ovocem 13. 9. 2023
Hodnocení 10× Kdy solit houby při vaření? Každá úprava hub má svá pravidla, která musíme dodržet. Víte, která to jsou? 9. 9. 2023
4 foto Hodnocení 25× Desatero na téma želatina: Jaké jsou její vlastnosti, k čemu se používá a čím se dá nahradit 9. 9. 2023
Hodnocení 25× Zahušťování polévek, omáček a zeleninových jídel: Z více možností si vybere úplně každý 8. 9. 2023
Hodnocení 3× Čím dochutit sladké krémy a náplně: Poradíme vám, jaká jsou přírodní a potravinářská aromata 1. 9. 2023
Hodnocení 96× Linecký mřížkový koláč: Křehké těsto plněné rybízovou marmeládou chutná jako od maminky 27. 8. 2023
4 foto Hodnocení 23× Časté chyby při vaření omáček: Nejčastěji to je hořký základ, sražená smetana nebo špatný postup při dušení masa 29. 8. 2023
4 foto Hodnocení 120× Kecaný koláč, tzv. podmokelský, pochází z Děčína. Víte, jak se připravuje a čím se plní? 30. 8. 2023
Hodnocení 27× Jak upražit kešu oříšky a loupané arašídy? Vyzkoušejte je na pánvi nebo na plechu. Poradíme s postupem 3. 9. 2023
Hodnocení 1× Víte, co je šimlena s halečkami? Studená omáčka z povidel a mléka, podávaná s noky nebo chlupatými knedlíky 29. 8. 2023
4 foto Hodnocení 17× Desatero rad na téma štrúdl: Jablečný závin podávejte s vanilkovou omáčkou, šlehačkou nebo zmrzlinou 11. 9. 2023
4 foto Hodnocení 87× Krémy z tvarohu, jogurtu a kysané smetany: Mají svěží chuť a v kombinaci s ovocem patří neodmyslitelně k létu 17. 8. 2023