Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Svátek svatého Valentýna, den všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží. Pokud chcete tuto příležitost náležitě oslavit, a přesto si lámete hlavu, čím obdarovat svou drahou polovičku, přinášíme vám originální tipy na dárky, které nejen potěší, ale i překvapí.

Svátek svatého Valentýna, den všech zamilovaných, se nezadržitelně blíží. Pokud chcete tuto příležitost náležitě oslavit, a přesto si lámete hlavu, čím obdarovat svou drahou polovičku, přinášíme vám originální tipy na dárky, které nejen potěší, ale i překvapí.

Květiny, čokoládové lahůdky, plyšové hračky a další tradiční valentýnské dárky sice udělají radost, ale popravdě nejsou ničím, co by obdarovanému vyrazilo dech. Buďte originální a styloví a učiňte ze 14. února den, na který budete oba dlouho vzpomínat. Zatímco dříve byly coby dárky k dostání jen hmotné věci, dnes můžete darovat zážitky, díky kterým společně strávíte nezapomenutelné chvíle. Tak toho využijte!

Luxusní vícechodovou večeří v příjemném prostředí by proto slavení svátku sv. Valentýna nemělo končit, ale právě začínat. Zamyslete se nad tím, co má váš partner rád a co společně rádi podnikáte.

Luxusní 3chodové menu pro dva na Vyšehradě: gratinovaný kozí sýr na zeleninovém lůžku s dresingem, hovězí líčka na červeném víně s přílohou, trhanec s malinovým sosem a sklenka sektu! Na HyperSlevy.cz jen za 499Kč.

Skvělou volbou jsou například wellness balíčky – smyslné masáže, soukromá vířivka při sklence šampaňského a privátní sauna vás jistě dostanou do té správné nálady.

45minutová celotělová relaxační masáž PRO DVA za svitu svíček a tónů relaxační hudby! Na HyperSlevy.cz jen za 529 Kč!

Nebo si užijte některý z valentýnských pobytů a nechte se rozmazlovat nadstandardními službami a péčí luxusních hotelů.

Romantický POBYT ve Valticích, hlavním městě vína, na 3 dny pro dva se snídaněmi, luxusní večeří, welcome drinkem, vstupem do bazénu a sauny a návštěvou vinného sklípku. Na HyperSlevy.cz jen za 2599 Kč!

A co takhle vyrazit za hranice? Proč právě den všech zamilovaných nestrávit v nejromantičtějším městě světa – v Paříži? Obklopte se jedinečnou atmosférou, nádhernými památkami a francouzským šarmem!

Víkendový zájezd do Paříže včetně dopravy a služeb zkušeného průvodce! Na HyperSlevy.cz jen za 1699 Kč!

Všichni zamilovaní si chtějí uchovat krásné chvíle navždy. Zvěčněte svoji lásku a věnujte fotografie zachycující vaše šťastné okamžiky!

Profesionální focení v ateliéru fotografky modelek Kláry Kornfeld včetně kouzel vizážistky a stylistky! Na HyperSlevy.cz jen za 990 Kč!

Příjemným překvapením na konci zážitky nabitého dne může být malý dárek v podobě krásného šperku, který jistě potěší jak ženy, tam muže.

Překrásný set náhrdelníku a přívěsku se Swarovski krystaly. Na HyperSlevy.cz již od 215 Kč.

 

Krásného Valentýna Vám přejí HyperSlevy.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více