Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Různé laskominy, pochoutky a cukrovinky patří k nejoblíbenějším dárkům, vždyť kdo z nás by si rád čas od času nezamlsal? A jelikož výběrem takového dárku prozrazujete i své city a vztah k obdarované osobě, nespokojte se s ničím všedním. Překvapte své blízké něčím výjimečným! Co třeba dárkem, který je lahodně sladký a chuťově vynikající a zároveň zdravý, dárkem, který každou oslavu povýší na nezapomenutelnou událost a okouzlí nejen oslavence, ale i všechny přítomné! Vstupte s námi do ovocné online cukrárny Frutiko.cz a objevte ráj pro všechny mlsné jazýčky.

Různé laskominy, pochoutky a cukrovinky patří k nejoblíbenějším dárkům, vždyť kdo z nás by si rád čas od času nezamlsal? A jelikož výběrem takového dárku prozrazujete i své city a vztah k obdarované osobě, nespokojte se s ničím všedním. Překvapte své blízké něčím výjimečným! Co třeba dárkem, který je lahodně sladký a chuťově vynikající a zároveň zdravý, dárkem, který každou oslavu povýší na nezapomenutelnou událost a okouzlí nejen oslavence, ale i všechny přítomné! Vstupte s námi do ovocné online cukrárny Frutiko.cz a objevte ráj pro všechny mlsné jazýčky. 

Frutiko, nejoblíbenější ovocná cukrárna v Praze, je jedničkou na trhu ve výrobě kreativních, originálních a především chuťově vynikajících ovocných kytic, čokoládových kytic a ovocných bonboniér. Výrobky Frutiko svou chutí i vzhledem snadno splní i ty nejvyšší nároky na netradiční a luxusní dárek.

Jedlé kytice Frutiko neobsahují žádná sladidla, konzervanty, ani chemické látky, takže si můžete být jisti, že svým blízkým dáváte skutečně zdravý dárek, který dokonale snoubí chuť nejčerstvějšího ovoce a kvalitní belgické čokolády.

Kytice a bonboniéry Frutiko skrývají jen jedno jediné nebezpečí - že se po nich zapráší dříve, než je předáte oslavenci :)

V okouzlující online cukrárně Frutiko.cz si můžete vybrat z kytic a bonboniér různých chutí, velikostí a designů, které jsou všechny důkazem, že láska prochází žaludkem. Díky širokému výběru zde snadno vyberete vhodný dárek k nejrůznějším příležitostem – ať už se jedná o svatby, narozeniny, nebo třeba Vánoce, s čokoládovo-ovocným potěšením vždy zabodujete.

Sladkosti z Frutiko.cz se mohou stát také milou pozorností při omluvě nebo poděkování. Abyste se dokonale trefili do chutí toho, koho chcete obdarovat originální jedlou kyticí Frutiko, můžete si navíc zvolit poměr ovoce a čokolády. Překážkou nejsou ani nejrůznější potravinové alergie či diabetes.

Všechny čokoládové a ovocné kytice i ovocné bonboniéry jsou ručně aranžované a vyráběné vždy v den předání, aby byla zachována jejich maximální čerstvost. Produkty Frutiko jsou tvořeny s láskou a radostí a věřte, že na výsledku je to skutečně znát. Podívejte se na zajímavý proces jejich výroby:

V ceně kytic a bonboniér z www.Frutiko.cz je také nádherné dárkové balení, které ještě více podtrhne jejich luxusní vzhled. K dárku navíc můžete připojit blahopřání s osobním vzkazem nebo milou pozornost, třeba plyšového medvídka nebo šampaňské. Na jedlé překvapení se můžete těšit do 2 hodin od objednání při doručení kurýrem po Praze nebo do 1 hodiny od objednání při osobním odběru.

Darujte kytice a bonboniéry Frutiko – darujte radost!

Pokochejte se sladkým potěšením na Frutiko facebooku, Youtube Frutiko nebo sledujte Frutiko twitter a Frutiko Google+!

PR článek

Komentáře

Janča

7. 9. 2014 18:48

:-K,moooc krásné ,určitě vynikající ve skutečnosti.....škoda,že nebydlím v Praze a kytice se nenechá posílat po celé republice...měla bych vystaráno se všemi dárky u všech známých.Takto alespon´děkuji za inspiraci.

pipre pipre

6. 9. 2014 14:13

Moc se mi kytice líbí:yes:

Hana Vavříková

3. 9. 2014 20:59

Zdravím všechny, moc mě vaše originální kytice líbí.Přeji hodně úspěchů v podnikání

Přidat komentář

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více