GULÁŠ ze SYROVINEK
Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 3 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 7 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 3 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 7 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 7 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 16 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 16 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
Přečtěte si Zobrazit více
Etiketa na talíři v historii: Vidličky se nelíbily církvi, na návštěvy si lidé nosili vlastní nože a lžíce a muži krájeli jídlo dámám
Vánočka podle receptu Josefa Maršálka: Dokonalé nakynutí zajistí snadný "okenní test", chuť vylepší poleva s oříšky a skořicí
Sedm historických zajímavostí o jídle: Humři se používali jako hnojivo, pepř byl cennější než zlato a Britové „vyráběli“ falešný banán
12. 8. 2010 12:26
Holubinky jsou také moc dobré, též je sbírám. Nejraději mám mimo syrovinek a ryzců křemenáče, ale najít je je téměř zázrak, a také miluji habrové špičníky (kozáky) a suchohřiby - z těch je prima tmavá omáčka. A úžasné jsou masáky.
Tak hodně houbařských úlovků, i když jen na zahradě !!!
A Tobě i Tvé ženě hodně zdravíčka.
12. 8. 2010 08:48
11. 8. 2010 23:54
Jinak houbový guláš dělám ze směsi hub, raději tvrdších, a je také prima.
10. 8. 2010 09:12
My ji přidáváme do guláše a je li jí dost, pak děláme guláš jenom z ní. Tak to také dopadlo s donesenými syrovinkami od dcery. Recept jsem nenašel a proto jej dám. Koření nechť vás nezarazí. Používám speciální z obcjodu "Levné koření-ROSSK", Ale dá se NAMÍCHAT. Je super a guláše s ním nemají chybu. Stejně mimo jiné používám drcený 10% česnek. Ale guláš , který uděláte podle vašeho receptu vám jistě bude chutnat.
ryzec-syrovinka-xxx809[1].jpg
madar.gulas.jpg
cesnek.jpg