Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 51 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:Verunko, no to mam radost ze rezy chutnaji,…“ hazel, před 54 minutami
„Veronika.Hrozna: Veru tak to je známka,že se povedly tak…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Hezký večer, dnes byla kuřecí stehna na žampionech s…“ Eviip, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 7 hodinami
Mléčná rýže s lesním ovocem
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zázvoru
Přidáno před 8 hodinami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 10 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 16 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 17 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Výtečná jablečná bábovka: Krásně vláčný a šťavnatý moučník jde dobře vyklopit díky důkladné přípravě formy
Křen je užitečná trvalka: Není náročný na pěstování, odolá suchu i mrazu a v dvojici s vepřovým ovarem je nenahraditelný
Pečeme s Ivou: Špaldové bagetky mají lehce oříškovou příchuť. Mohou se stát zdravější verzí každodenního pečiva z hladké mouky
18. 11. 2010 23:19
18. 11. 2010 23:17
18. 11. 2010 21:47
18. 11. 2010 21:18
18. 11. 2010 21:14
18. 11. 2010 20:30
snimek_014.jpg
7. 11. 2010 03:32
6. 11. 2010 22:07
6. 11. 2010 21:43
6. 11. 2010 21:42
ty silikonové štětce mi moc nevyhovují, mají přeci jen ty štětiny silnější a jsou dost neforemné....ale klasika štětec měkký ti Jani šmouhy neudělá, ta poleva se slije a spojí v krásně hladný povrch...
a pod mřížku pečicí papír, co ucintne, tak po ztuhnutí zase odloupnout zpět do mísy a znovu rozehřát...minimální ztráty
6. 11. 2010 20:35
6. 11. 2010 20:30
6. 11. 2010 20:24
6. 11. 2010 20:14
6. 11. 2010 20:06
1 2 3 4 Další