Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ hazel, před 59 minutami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Dobry den, vcera jsme zasvetili Prvni maj praci na…“ hazel, před 36 minutami
„tara23: tak takovou sestru bych taky brala. Všechno…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
„Sestra má dneska narozky , tak si po ránu hrála a přinesla…“ tara23, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Chleba se lněným semínkem a bílým jogurtem
Přidáno před 12 minutami
Šunkafleky z multifunkčního hrnce
Přidáno před 2 hodinami
Plněné mušle z listového těsta
Přidáno před 9 hodinami
Filety duhového pstruha na másle s mrkví a chřestem
Přidáno před 10 hodinami
Králík na rozmarýnu a bílém víně
Přidáno před 23 hodinami
Vepřový guláš
Přidáno 1. 5. 2024 16:45
Přečtěte si Zobrazit více
Bleskově rychlou jahodovou zmrzlinu můžete podávat do pěti minut. Stačí výkonný mixér a jen tři ingredience
Jak na nejlepší pracny? Do těsta přidejte trochu hřebíčku a nechte ho odležet, na snadné vyklopení z formičky stačí jeden fígl
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
18. 11. 2010 23:19
18. 11. 2010 23:17
18. 11. 2010 21:47
18. 11. 2010 21:18
18. 11. 2010 21:14
18. 11. 2010 20:30
snimek_014.jpg
7. 11. 2010 03:32
6. 11. 2010 22:07
6. 11. 2010 21:43
6. 11. 2010 21:42
ty silikonové štětce mi moc nevyhovují, mají přeci jen ty štětiny silnější a jsou dost neforemné....ale klasika štětec měkký ti Jani šmouhy neudělá, ta poleva se slije a spojí v krásně hladný povrch...
a pod mřížku pečicí papír, co ucintne, tak po ztuhnutí zase odloupnout zpět do mísy a znovu rozehřát...minimální ztráty
6. 11. 2010 20:35
6. 11. 2010 20:30
6. 11. 2010 20:24
6. 11. 2010 20:14
6. 11. 2010 20:06
1 2 3 4 Další