Mýtus o sádle
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 35 minutami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobré ráno, dnes bude šošovicová polievka a aloo paratha s…“ magdalenka, před 45 minutami
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 7 hodinami
„Tak toto byla vecere u nas. Zadny desert. Byla jsem cvicit…“ hazel, před 8 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 1 hodinou
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 11 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno před 22 hodinami
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přečtěte si Zobrazit více
Všeho s mírou, i jídla! Těmito potravinami se můžete nebezpečně předávkovat
Poznejte tajemství citrusů: Co v nich je pro nás zdravé a které druhy se dají vypěstovat doma?
Pajšl aneb Plíčky na smetaně: Směs vnitřností v lahodné a lehce nakyslé smetanové omáčce překvapí jemnou chutí
12. 4. 2011 09:14
7. 3. 2011 23:15
Možná si říkáte, že jsem se zbláznila. Ale už pátým rokem studuji chemii potravin, takže vím o čem mluvím. A i já sama jsem žila v představě, že sádlo je nezdravé, a když jsem to prohlásila v laboratoři, kde jsme zrovna stanovovali cholesterol, tak se mnou málem vyrazili dveře.