Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Dobrý večer , dnes jsme k obědu měli jarní kuřátko a…“ MarcelaPa, před 4 hodinami
„magdalenka: Magdalenko ano jeden čas to tak bylo,kožešiny…“ Simona Skolakova, před 5 hodinami
„Švagor kedysi dávno choval nutrie kvôli kožušinám, mal…“ magdalenka, před 5 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno před 11 hodinami
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno před 13 hodinami
Kořeněný lilek s rajčátky
Přidáno před 15 hodinami
Ananasový svěží dezert
Přidáno 13. 5. 2024 20:51
Krupičková polévka s libečkem
Přidáno 13. 5. 2024 17:25
Osvěžující citronový sorbet
Přidáno 13. 5. 2024 13:41
Přečtěte si Zobrazit více
Sladké Fidorky se pečou už od první republiky. Kde vzaly svůj zvláštní název?
Jak chutnají nejdivnější jídla světa? Hořko na patře, odér čpavku, to je žralok po islandsku
Jablečný koláč s pudinkem a piškoty: Šťavnatý a vláčný moučník s drobenkou fantasticky chutná, přitom je tak snadný
9. 7. 2011 16:22
9. 7. 2011 16:19
9. 7. 2011 16:12
9. 7. 2011 15:59
9. 7. 2011 15:57
Já tedy takto -
slané moučníky,
nepečené moučníky,
Dia moučníky
Kynuté moučníky (tam by prostě bylo zahrnuto vše z droždím)
Listové těsto (záviny, štrudly z tohoto těsta)
Křehké, linecké
Piškotové těsto
Drobné čajové pečivo
Je otázka, jestli tedy dělit i na bábovky, štoly, rolády, řezy prostě tvar pečiva - aby toho nebylo moc - i když špatné to není,ale jestli toho nebude moc ...
Snad se vyjádří i ostatní
9. 7. 2011 15:41
Dia.
Nepečené, mražené.
Bábovky.
Rolády, záviny, štoly.
Smažené.
Kynuté.
Řezy na plech.
Řezy na plech s ovocem, bublaniny.
Mufiny.
Náplně, krémy, pěny.
Ostatní.
8. 7. 2011 10:11
7. 7. 2011 20:47
když se chce,všechno jde
7. 7. 2011 20:35
7. 7. 2011 17:28
7. 7. 2011 17:15
7. 7. 2011 17:09
7. 7. 2011 16:01
7. 7. 2011 14:06
6. 7. 2011 21:55
Předchozí 1 … 14 15 16 17 Další