Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Nadja, před 12 hodinami
„Prosím inspirujte- nápady při kombi dietě“ Nadja, 11. 6. 2024 12:41
„Přání a gratulace“ Anna Kocikova, 7. 6. 2024 19:28
Poslední příspěvky
„Zdravím, tentokrát po dlouhé době zase z chaty. V pátek…“ Nadja, před 12 hodinami
„Dobrý podvečer želám všetkým. Ja som si dnes uvarila kurací…“ Julia Oskerova, před 13 hodinami
„Pěknou neděli , dnes k obědu dršťková polévka z hlívy…“ MarcelaPa, před 16 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Panenka, lišková omáčka a domácí krokety s cibulkou a slaninou
Přidáno před 17 hodinami
Máslové dortíky s Pikao krémem
Přidáno 16. 6. 2024 07:19
Makový koláč s jablky II
Přidáno 15. 6. 2024 21:35
Jahody s cukrem zašlehané do pudinku
Přidáno 15. 6. 2024 20:12
Strouhaný koláč s jogurtovou náplní, jahodami a mangem
Přidáno 15. 6. 2024 17:33
Chuťovky se sardelovým očkem
Přidáno 15. 6. 2024 08:37
7. 10. 2011 15:30
7. 10. 2011 14:19
7. 10. 2011 13:44
5. 10. 2011 01:23
http://www.toprecepty.cz/recept/11080-knedliky-hou...
Špekové knedlíky zásadně vařím na páře.
Bramborové vařím ve vodě nebo na páře - zkoušela jsem i v mikrovlnce, ale tam se mi nevedou, jsou na povrchu tuhé, okoralé.
A chlupaté knedlíky, či spíše noky vařím ve vodě. Je třeba zavařit 1 nok na zkoušku a v případě, že se rozvaří, přidat ještě mouku a znovu vyzkoušet.
Tak ať se Ti zadaří!
27. 9. 2011 09:23
27. 9. 2011 04:36
S pařákem zkušenost nemám, ale určitě vyzkouším, je to dobrý nápad
Nevzdávej a klidně se ptej i na blbosti
Jo a i moje dnes již 90.letá mamka se mi kdysi přiznala, jak "vorala" knedle, než se je naučila ke spokojenosti mého tatínka, fakt nejsi sama
26. 9. 2011 23:31
Souhlasím, že kupované knedlíky nejsou většinou valné kvality - kynuté bývají vyhnané práškem a pak se na talíři úplně rozmáčí a bramborové přesně odpovídají Tvému popisu...
Pokud by to bylo jen to rozváření, tak u kynutých by to mohlo být příliš dlouhým kynutím před vařením a u bramborových je to možná nedostatek škrobu v bramborách, dlouhým vařením, nebo se nedávají ihned po dotvarování do vroucí vody a těsto tak řídne. Nevím, jsou to jen mé dohady.... Možná, že děláš všechno tak, jak se to má a zakopaný pes je někde jinde.
Nejsem nějak velkou odbornicí přes knedlíky, ale určitě to i s ostatními kuchařkami zkusíme dát dohromady. Ozvi se....
25. 9. 2011 19:39
25. 9. 2011 17:43
25. 9. 2011 17:07
25. 9. 2011 16:57
Předchozí 1 2