Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ Simona Skolakova, před 50 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Hezký den dnes pórková polévka a pečená kuří stehna s…“ Simona Skolakova, před 50 minutami
„Neví někdo jak odstranit starou fotku u receptu, když jsem…“ StandaCB, před 1 hodinou
„Přeji hezký podvečer my jsme dnes k obědu měli zelený…“ MarcelaPa, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 3 hodinami
Červená řepa s balkánským sýrem a balsamicem
Přidáno před 4 hodinami
Zapečené kuřecí prso s rajčaty a sýrem
Přidáno před 4 hodinami
Cizrnovo sýrové nočky
Přidáno před 22 hodinami
Rajská omáčka z rajských
Přidáno 17. 5. 2024 23:12
Hrášek se sýrem, vepřová pečeně a ztracené vejce
Přidáno 17. 5. 2024 14:21
Přečtěte si Zobrazit více
Trochu jiná kobliha: Nadýchané jako donuty, křupavé jako croissanty. Znáte sladké cronuty?
Když je opečený chleba národním pokladem: Bruschetta je nejoblíbenější topinka v Itálii
Sbírka potravin proběhne již tuto sobotu v obchodech Tesco. Darovat online mohou zákazníci až do Štědrého dne.
19. 11. 2013 15:00
Jinak - naprostý souhlas se Šrettkou
19. 11. 2013 14:32
19. 11. 2013 14:23
19. 11. 2013 13:57
Bez dodržování pravidel v každé, i sebelepší a sebetolerantnější skupině vznikne anarchie. Vyhraje samozřejmě větší křikloun, ten, kdo si nic nenechá líbit, ani dobrou radu.
A to porovnání s televizemi - když doma zjistíš, že ta, kterou sis zřejmě namátkou vybral, má pokřivený obraz, půjdeš ji reklamovat a budeš rozhořčený. Až někdo zkusí upéct podle receptu na kvásek chleba z mladého, nevyzrálého kvásku, půjde pod recept a bude nadávat, právem. Je to podle Tebe lepší, než když už nyní zkušená kuchařka a pekařka napíše, že recept není dobře napsaný?
19. 11. 2013 13:28
No a když někdo bude hledat kvásek, najde X receptů a jeden si vybere. Když dnes půjdete do obchodu a budete si chtít koupit televizi, v regálu jich bude 100, ale v podstatě jsou taky všechny velmi podobné.
19. 11. 2013 13:14
vypusťme veškerá pravidla, uvolněme stavidla všem receptům i nereceptům, dejme tomu volnost a svobodu, nebo teď je vlastně moderní říkat demokracii, vyhlašme soutěž o web s největším počtem receptů,pějme zde jen ódy pochvalné, chvalme nováčky, aby nám nechtěli utíkat, neužívejme nic, co podobno by bylo se slovem kritika, ať v dobrém či zlém a zapomeňme na dobré rady.. halelůůůja...a přejmenujme to ve finále na topsaigon
Abych pravdu řekla vážení, stojí to tu za h...
Zbožňovala jsem to tu, byla to moje srdcovka,povařit,poklábosit... dnes ale už zajdu spíš ze zvyku, nahlídnu, občas něco připíchnu a mizím...a nejen já.
Nemluví to o ledasčem?
19. 11. 2013 12:52
Usetrili jste mi tim dost prace
Jarda: nemas uplne pravdu, Jardo (spousta zavinu atd.) - kdyz sem budou recepty pribyvat hlava nehlava, bude to tu neprehledna dzungle.
Stacilo, aby Lenka u zmineneho receptu malinko zmenila nazev (at to tak nebije do oci) a treba se podivila nad tim, ze tu uz recept je...nebo ja nevim...ale zareagovala jak maly dite zadosti o smazani profilu.
Pochybuju, ze jsou tu lidi, co se radi hadaji - to jen pisemny projev je neobratnejsi nez ten mluveny a tak to vysvetlovani pod receptem pak vypada jako....hadka?
19. 11. 2013 12:16
1.Každá/ý jednou tady začínal,at se zamyslí,jak ho zde přivítali, jestli špatně,nebo dobře.
2.Sledujte “Prostřeno“.Hlavně to nejnovější.Myslím,že byste se tam některá/ý mohl vidět,jako v zrcadle.
3.Podívejte do vyhledavače,co je tam různých bábovek, závinů atd.
Myslím,že těch důvodů by se našli víc,ale já se tady nechci rozepisovat o tom, proč třeba své recepty, které nejsou mimochodem žádný zázrak, dávám jinam,kde se mě totiž nestane,aby mě napsal: Od čeho máš vyhledávač?-To je tady x krát atd.
19. 11. 2013 12:03
19. 11. 2013 09:50
19. 11. 2013 09:18
19. 11. 2013 07:44
Jen bych dodala, že ty "vosy" se každá zvlášť ptala a odpověď žádná nebo vyhýbavá......pokud dojdu někam, kde jsem nová, tak se většinou s určitou pokorou rozhlížím a sleduji cvrkot, abych mohla dobře zapadnout a když pak šlápnu vedle, chybu opravím a jedu dál
kanokova123: Leni, admini profily nemažou jen tak, okamžitě - stačí jim písnout, že zůstáváš.
Žitný kvásek, který jsi sem dala, je tak moc specifický recept, jako třeba ten na Vídeňské řízky - pokud v něm nemáš nějakou větší změnu, vylepšení, je zbytečné ho sem dávat.
A k tomu názvu - vidíš, že se nás divilo víc, stačilo ho upravit třeba na Žitný kvásek "podle mě" nebo tam do nadpisu vecpat to, že je lepší než s droždím....máme tu i recepty s nadpisy na dva řádky.......všechno je lepší, než se hned naprdnout jak malá
18. 11. 2013 21:46
18. 11. 2013 21:42
18. 11. 2013 21:37
Předchozí 1 … 4 5 6 7 Další