Můj boršč v PH
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 4 006 kJ / 957 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 106,69 g |
Tuky | 20,45 g |
Vláknina | 26,39 g |
Cholesterol | 293 mg |
Sodík | 451 mg |
Sůl | 0,55 g |
Sacharidy | 75,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Servírujeme s kyslou smotanou.
Ja som dnes varila boršč na zajtra, tak pridávam, kým mám všetko v pamäti.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 11. 2012 15:27
4. 2. 2010 00:25
Boršč je polévka velmi populární mezi různými kulturami, nejen v Rusku, v Polsku, Československu, Prusku, ale i v Číně, Vietnamu a Tchajvanu. Každá z těchto kuchyní má své odchylky. Je to silná polévka s mnoha ingrediencemi v závislosti na místní kuchyni, to vše včetně ingredienci.(fazole, zelí, mrkev, brambory, houby a různá masa, drůbeží, hovězí a vepřové).
V Běloruské kuchyni jsou standartní rajčata, někdy doplněná červenou řepou.
V Ruské kuchyni je to především červená řepa, cibule, česnek a zelí, někdy s bramborami.
Litevská kuchyně přidává ještě houby.
V menonitské kuchyni je bořšč ze zelí, hovězího. brambor a rajské polévky, ochucené cibulí, koprem a pepřem.
Tak a teď mi řekněte který je ten jediný a správný boršč.
http://en.wikipedia.org/wiki/Borscht.
Jen je to halt anglicky, v české verzi jsem se nedozvěděl nic.
2. 2. 2010 17:38
2. 2. 2010 16:04
2. 2. 2010 15:38
7. 1. 2010 14:39
7. 1. 2010 13:48
3. 1. 2010 23:09
3. 1. 2010 22:45
3. 1. 2010 22:32
3. 1. 2010 22:29
3. 1. 2010 22:26
3. 1. 2010 22:21
3. 1. 2010 22:13
3. 1. 2010 20:04
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 7 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 9 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 12 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 20 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 20 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 3 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 4 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 7 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 7 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 8 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 8 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 8 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 8 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 8 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Na co je dobrá kurkuma a jak ji zařadit do jídelníčku? Oblíbené koření krásné barvy prospívá zdraví
15 nejlepších receptů z kapra: Máme pro vás výběr tradičních i nových receptů
Další recepty
Tématické fráze: boršč s červenou řepou boršč v pomalém hrnci pomaly hrnec borsc boršč z pomalého hrnce ukrajinský boršč s červenou řepou boršč pomalý hrnec boršč v ph český boršč bořšč vaříme boršč boršč s červenou řepou v pomalém hrnci dobrý boršč recepty v pomalém hrnci boršč pomalý hrnec recepty boršč fazole v pomalem hrnci boršč z ph rychlý boršč s červenou řepou boršč s pomalého hrnce borsc fazole borsc v pomalym hrnci
Suroviny: plecko vepřové, kapusta, řepa červená, brambory, mrkev, petržel, celer, cibule, česnek, bobkový list, koření černé, pepř, sůl, šťáva rajčatová, mouka, voda, masox, smetana zakysaná
Můj boršč v PH
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XAn
23 názorů