Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 14 minutami
„Přání a gratulace“ maris, před 6 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Zdravím, u nás chlebová polievka, kurací perkelt a…“ magdalenka, před 9 minutami
„MarcelaPa: U nás se nikdy nevařila, protože maminka jí taky…“ tara23, před 1 hodinou
„tara23: Věruš, tak to máš úplně stejně jako můj manžel.…“ MarcelaPa, před 1 hodinou
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Citrusový džem
Přidáno před 1 hodinou
Pórková polévka s mrkví, fenyklem a vejcem
Přidáno před 3 hodinami
Mrkvová pomazánka mediterran z varného mixéru
Přidáno před 4 hodinami
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno 16. 5. 2024 09:14
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno 16. 5. 2024 08:51
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
8. 11. 2015 17:39
Dobrý den všem ve spolek Jsem tu nový a tak se předem omlouvám za případné kopance.
Mám rád vaření ,ale těsta mi nějak nikdy nesedla ,ale přesto mám pečivo velmi rád obzvláště italského typu. Několik těst jsem již vyzkoušel pizza ,Focaccia , ale upřímně řečeno i když myslím že bylo dobré chybí mi v těchto upečených dobrotách taková ta gumová struktura s velkými dírami jestli mi rozumíte. To pečivo je takové tahavé a mě se to normálně láme. Poradíte mi někdo jak dosáhnu té gumovosti s velkýmí dírami Děkuji Pavel
8. 11. 2015 14:07
8. 11. 2015 13:59
5. 11. 2015 12:27
5. 11. 2015 11:37
5. 11. 2015 10:11
5. 11. 2015 09:57
13. 5. 2015 17:03
12. 5. 2015 06:37
Zdeněk
11. 5. 2015 22:12
11. 5. 2015 17:30
11. 5. 2015 14:49
autor: Maja (neregistrovaný/á)vloženo: 09.05.2015 13:27:02 Když jsem dělala v Koruně,měnily jsme chlebíčky za vepřenky,mnam,ráda si vzpomenu na fušku,ale prima partu
Škoda že nemáme spojení
11. 5. 2015 14:37
11. 5. 2015 12:35
11. 5. 2015 09:39
Jako klasiku : cca 840 dkg ml.plecka,2 housky namočené v mléce,
2 lžičky soli a papriky,pepř.
Mlínek mám starý,nože tupé a malou matrici takže se nedá říci mleté-spíše prolisované.
Jelikož jsem se někde dočetl že se dává do mletého i zakysaná smetana, tak jsem si tuto základní smšs rozdělil na 2 várky.
do první jsem dal již zmiňovanou zakysku 30ku dvě vrchovaté lžíce.
do druhé 2 lžičky pln.hořčice.
Každou várku řádně rukou promísil(ruce mně bolej ještě dnes )
a udělal vzorky.Se zakyskou chuťově i barvou se více podobali těm.z KORUNY
Nakonec jsem obě várky dal dohromady přidal zbytek zakysky,opět prohňácal a dal do ledničky.Druhý den byly vepřenky ještě lepší a jen se po nich zaprášilo.
Děkuji Vám všem za dobré rady. Zdeněk
Předchozí 1 … 5 6 7 8 9 … 13 Další