Jak jednoduše vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ magdalenka, před 2 hodinami
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Pekný deň, ja dnes varím bravčové koleno, potom vykostím a…“ magdalenka, před 2 hodinami
„Hezký den , u nás dnes zabíjačková polévka z jelítka a…“ kamila29, před 3 hodinami
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 14 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Sendvič z vaječné omelety
Přidáno před 1 hodinou
Miniroládky s tuňákovou náplní
Přidáno před 3 hodinami
Soufflé buchta
Přidáno před 4 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 15 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 18 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Kde se vzal karamel? Původ cukrovinky, po které šílí davy, je obestřen tajemstvím
Staročeské vopelky s povidlovou náplní se opékají nasucho. Krásně vláčné zůstanou díky potření sádlem ihned po upečení
K Pinkasům na jedno chodívali i Voskovec s Werichem. Co si tam dáte dnes?
19. 3. 2015 12:44
19. 3. 2015 12:18
Použití nůžek je zajímavé a ještě zajímavější bylo odstranění žaber jedním tahem zároveň s vnitřnostmi
19. 3. 2015 12:09
19. 3. 2015 11:46
19. 3. 2015 11:19
19. 3. 2015 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=_dvKrHy044U