Jak jednoduše vykuchat a stáhnout rybu pomocí nůžek
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ kamila29, před 1 hodinou
„RADY PRO ZDRAVÍ “ MissMaruska, 30. 4. 2024 09:46
„Přání a gratulace“ Nadja, 27. 4. 2024 13:22
Poslední příspěvky
„Pekný deň, ja dnes varím bravčové koleno, potom vykostím a…“ magdalenka, před 12 minutami
„Hezký den , u nás dnes zabíjačková polévka z jelítka a…“ kamila29, před 1 hodinou
„Hezky vecer, u nas je dnes polevka z cervene cocky a znovu…“ hazel, před 11 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Soufflé buchta
Přidáno před 2 hodinami
Kefírová rychlovka
Přidáno před 13 hodinami
Věnečky výborné
Přidáno před 16 hodinami
Nadýchané a měkoučké loupáky
Přidáno před 18 hodinami
Kuřecí játra na víně a rozmarýnu
Přidáno před 18 hodinami
Salát s masem a sýrem
Přidáno před 18 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Apfelschorle – nejlepší střik pro horké letní dny. Co potřebujete na oblíbený rakouský a německý nápoj?
Borčš i tyhle sladké vareniky. Jak připravit hity ukrajinské kuchyně? Podle receptů z Babiččiny kuchyně to zvládnete levou zadní
Holka u plotny radí: Šlehačkový beránek s mákem voní kávou a díky polevě vydrží dlouho vláčný
19. 3. 2015 12:44
19. 3. 2015 12:18
Použití nůžek je zajímavé a ještě zajímavější bylo odstranění žaber jedním tahem zároveň s vnitřnostmi
19. 3. 2015 12:09
19. 3. 2015 11:46
19. 3. 2015 11:19
19. 3. 2015 10:53
https://www.youtube.com/watch?v=_dvKrHy044U