Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nadýchané a měkoučké loupáky

Pokud vás občas přepadne chuť na tento druh pečiva, můžete si loupáky upéct sami doma. Jejich příprava je jednoduchá, zvládne jí i ten, kdo se pečení příliš nevěnuje. Těstu prospívá pomalé kynutí, takže potřebujete jen dostatek času.

Hodnocení receptu je 5,0 (1×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 75 min Doba přípravy: 60 min Doba tepelné úpravy: 15 min

75 min (60 min příprava + 15 min tepelná úprava)

3. 5. 2024 14:57

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Nutriční hodnoty

Energie10 841 kJ / 2 591 kcal
Bílkoviny71,31 g
Tuky86,51 g
Vláknina15,36 g
Cholesterol 674 mg
Sodík 598 mg
Sůl1,42 g
Sacharidy374,15 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Jsou krásně nadýchané a měkoučké.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

PavlinaP PavlinaP

4. 5. 2024 11:14

Děkuji ❤️. Jdou opravdu měkkoučké i druhý den :-*

Moanka Moanka

4. 5. 2024 08:57

Vypadají náramně. :-8

Marie Svarcova Marie Svarcova

4. 5. 2024 07:48

:-)<3:yes::yes: pěkné :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: mouka hladká, droždí, mléko, cukr, žloutek, máslo, sůl, vejce, mák, tuk

TopRecepty.cz

Nadýchané a měkoučké loupáky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/0RLoV