Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 16 minutami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, 20. 5. 2024 08:52
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna: Verčo, já mám v ledničce 3l kameninový…“ tara23, před 7 minutami
„Hezký den dnes dršťková polévka z hlívy a krevety se…“ Simona Skolakova, před 1 hodinou
„Veronika.Hrozna: Veru to máš pravdu koupit dnes pěkné…“ Simona Skolakova, před 3 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dalamánkové bagety
Přidáno před 2 hodinami
Domácí marshmallow
Přidáno před 5 hodinami
Trhané kuřecí maso s rajčaty a paprikovou omáčkou
Přidáno před 5 hodinami
Salát z pečených paprik na balkánský způsob
Přidáno před 6 hodinami
Rybí kari s fazolkami a hráškem
Přidáno před 22 hodinami
Koláč s ovocem (z domácí pekárny)
Přidáno před 22 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Pavlišovský řízek: Legendární specialita se zelím a knedlíkem „rozhádala“ dvě česká města
Český burčák je světový unikát. Ten kvalitní má jemně bublat a vonět po citrusech a medu, říká vinař David Šťastný
Pařížské rohlíčky jako cukroví s jemným krémem: S čokoládovou polevou jsou krásně vláčné a božsky chutnají
26. 7. 2019 07:36
23. 7. 2019 16:43
6. 2. 2016 02:00
MajaV: díky
5. 2. 2016 22:55
5. 2. 2016 20:13
5. 2. 2016 17:04
4. 2. 2016 23:51
4. 2. 2016 23:37
4. 2. 2016 22:15
Časem možná ještě vyzkouším radu zmrazený sulc rozpustit a nechat znovu ztuhnout.
15. 1. 2016 12:09
14. 1. 2016 17:44
14. 1. 2016 10:48
Máme moc rádi tlačenku, děláváme jí více kusů najednou, ale vše jen v malých (krátkých) nožkách. Zamraženou pak vytáhneme, celou krátkou tlačenku v hrnci s teplou vodou ohřejeme do tekutého stavu, pak vytáhneme a necháme znovu ztuhnout - je jako čerstvá, i ukrojené plátky drží pevně a pružně.
Až budeš dělt sulc, zkus si to na jednom kouskupůjde rozehřát i v mikrovlnce a uvidíš, jestli budeš spokojená, až ztuhne.
My už to tak děláme pár let.
14. 1. 2016 09:15
14. 1. 2016 08:24
Ale jasně, když to i tak máš rád, není co řešit
14. 1. 2016 08:01
Nadja:Já osobně zkušenost se zmražením nemám, ale syna kamarád ho do mrazáku dává, říká že po rozmražení ho znova pováří a pak nechá ztuhnout,prý je jako čerstvě udělaný, no nevím, já bych to nezkoušela.Já když ho mám víc, tak ho zavařím, ale zdá se mě že už to není ono.
1 2 Další