Lahodná televizní čabajka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 15 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 14 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Znáte ačokču? Tuhle zdravou „paprikookurku“ si můžete zasadit na zahrádce!
Saláty záhon neopustí od jara do podzimu. Když se správně vybere odrůda, přežijí mráz i letní vedro
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř
22. 9. 2009 07:23
21. 9. 2009 22:57
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
Myslím, že při udělování bodů bychom měli být uvážlivější. Já osobně je dávám pouze v případě, kdy buď recept znám, nebo jsem ho vyzkoušela, nebo prostě odvodím, že bude fungovat a že je pro mě přínosný. Samozřejmě se raduji z bodů u mých receptů, jenže také vím, že jsou dobré - jinak bych neztrácela čas s jejich psaním a focením... Tak to tady má jistě většina z nás.
Myslím, že nereagovat a HLAVNĚ nebodovat, tedy ignorovat bude jediné dobré řešení .
21. 9. 2009 22:00
21. 9. 2009 21:45