Lahodná televizní čabajka
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ StandaCB, před 15 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 14 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 14 hodinami
„https://www.toprecepty.cz/recept/75487-chilli-hovezi/ …“ StandaCB, před 15 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 9 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 15 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 16 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 18 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 19 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Grilování levou zadní: Jak na grilované houby. Víte, proč je předem nesolit?
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky
Holka u plotny radí: Jak na skvělou zeleninovou polévku minestrone? Chuť vylepší tyhle tři suroviny
22. 9. 2009 07:23
21. 9. 2009 22:57
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
Myslím, že při udělování bodů bychom měli být uvážlivější. Já osobně je dávám pouze v případě, kdy buď recept znám, nebo jsem ho vyzkoušela, nebo prostě odvodím, že bude fungovat a že je pro mě přínosný. Samozřejmě se raduji z bodů u mých receptů, jenže také vím, že jsou dobré - jinak bych neztrácela čas s jejich psaním a focením... Tak to tady má jistě většina z nás.
Myslím, že nereagovat a HLAVNĚ nebodovat, tedy ignorovat bude jediné dobré řešení .
21. 9. 2009 22:00
21. 9. 2009 21:45