Lahodná televizní čabajka
Poslední diskuze
„Jak odstranit starou fotku u receptu?“ Hella, před 44 minutami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 18 hodinami
„Přání a gratulace“ maris, 17. 5. 2024 06:05
Poslední příspěvky
„StandaCB: Rádo se stalo“ Hella, před 34 minutami
„Veronika.Hrozna:“ MarcelaPa, před 18 hodinami
„Hezkou neděli. Dnes hrášková polévka s krutonky a přírodní…“ janatka, před 18 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Žloutková polévka s řapíkatým celerem
Přidáno před 13 hodinami
Kuřecí špízy s kapustou
Přidáno před 18 hodinami
Melounové chuťovky s balkánským sýrem
Přidáno před 20 hodinami
Palačinková roláda s tvarohem
Přidáno před 22 hodinami
Knedlo zelo králík s bůčkem
Přidáno před 23 hodinami
Ořechové řezy s tvarohovo-višňovým krémem a šlehačkou
Přidáno 19. 5. 2024 08:11
Přečtěte si Zobrazit více
Sladká pochoutka ze Slovenska: Jak si doma připravit pouťovou dobrotu, které se říká košický med
Jak péct cukroví se sádlem nebo škvarky? Chce to nižší teplotu a sádlo v kostce!
Retro: Plumlovský řízek zažene hlad i bez přílohy a kdysi stál 15 Kčs stejně jako biftek. Typické pro něj jsou tři zvláštní ingredience
22. 9. 2009 07:23
21. 9. 2009 22:57
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
21. 9. 2009 22:18
Myslím, že při udělování bodů bychom měli být uvážlivější. Já osobně je dávám pouze v případě, kdy buď recept znám, nebo jsem ho vyzkoušela, nebo prostě odvodím, že bude fungovat a že je pro mě přínosný. Samozřejmě se raduji z bodů u mých receptů, jenže také vím, že jsou dobré - jinak bych neztrácela čas s jejich psaním a focením... Tak to tady má jistě většina z nás.
Myslím, že nereagovat a HLAVNĚ nebodovat, tedy ignorovat bude jediné dobré řešení .
21. 9. 2009 22:00
21. 9. 2009 21:45