Lehká náplň do dortu
Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 1 hodinou
„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Hezký pátek, u nás dnes slepičí vývar se strouháním a…“ tara23, před 1 hodinou
„Dobré ráno, dnes bude šošovicová polievka a aloo paratha s…“ magdalenka, před 2 hodinami
„hazel: krásně navařeno já ještě tady chřest neviděla a mám…“ Simona Skolakova, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Pizza šneci z listového těsta
Přidáno před 3 hodinami
Uzené stehno s těstovinami
Přidáno před 12 hodinami
Mandlové šneky
Přidáno 9. 5. 2024 09:39
Krkovička v jogurtu opečená na přepuštěném másle
Přidáno 9. 5. 2024 08:30
Cordon bleu z tousťáku
Přidáno 9. 5. 2024 06:45
Pomazánka ze dvou druhů sýra s pečeným česnekem
Přidáno 8. 5. 2024 18:11
Přečtěte si Zobrazit více
Originální jahodové kombinace: Spojte je s bazalkou či pepřem a zažijte nebe v ústech!
Pečeme s Ivou: Upečte si se mnou zdravější variantu domácí pizzy, s polovinou mouky celozrnné! Příprava nedá mnoho práce
Jak správně vařit různé druhy rýže: Díky těmto radám se vám už nikdy nerozvaří jasmínová a arborio zůstane krásně krémová
15. 9. 2010 19:06
4. 4. 2010 22:50
4. 4. 2010 22:09
17. 2. 2010 21:37
7. 2. 2010 15:46
Postup:
250 g másla, asi 200 g cukru (podle chuti) - šlehačem pořádně našlehat,
ze 1/4 litru mléka a 3 lžic hrubé mouky (nebo 1 pudink.prášku)uvařit hustou kaši (nechat ji vychladnout za častého míchání, aby se netvořil škraloup)a postupně ji vešlehat do máslové hmoty. Část si odebrat na zdobení a do zbytku vešlehat tvaroh - množství podle chuti.
Ochutit podle potřeby (kakao, mletá káva, mleté oříšky, nebo kousky ovoce apod.)
Dobrou chuť. http://www.toprecepty.cz/df_forum.php?forum=729
4. 1. 2010 12:50
3. 1. 2010 21:31
Jogurtový krém: 1 sáček želatiny, 300 g jogurtu (nebo kysané smetany), 100 g moučkového cukru, 200 ml šlehačky. Želatinu připravíme dle návodu na sáčku, jogurt osladíme a vmícháme do něj dotuha vyšlehanou šlehačku a teplou želatinu (případně můžeme do toho i nastrouhat bílou čokoládu )
3. 1. 2010 21:11
3. 1. 2010 20:17
3. 1. 2010 19:20
7. 12. 2009 12:10