Domácí paštička
Jemnou chuť kuřecích jater doplní sladké, chuťově bohaté portské víno, česnek a tymián. Játra krátce restujeme a poté rozmixujeme spolu s máslem, smetanou a zbytkem portského vína.
Suroviny pro 1 dávka
1dávka
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 282 kJ / 1 979 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,99 g |
Tuky | 170,56 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 2,94 g |
Sodík | 390 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 22,15 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 7. 10. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Moje poznámka
Domácí paštička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/ZgJv
Nejnovější recepty
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno před 34 minutami
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno před 5 hodinami
Cuketová směs na cokoli
Přidáno před 11 hodinami
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno před 12 hodinami
Krkovička v pivní marinádě
Přidáno 1. 7. 2025 13:00
Dort Oreo bez vajec
Přidáno 1. 7. 2025 09:58
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Sněhový rybízový koláč
upavla před 18 minutami
Pomerančovo-meruňkový nanuk
Sahula před 57 minutami
Pravý vepřový guláš
MichalP před 4 hodinami
Vepřový perkelt
MichalP před 4 hodinami
Brambory zapečené s uzeným a cibulí
Elen0766 před 4 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Veronika834 před 5 hodinami
Tvarohovo-citrónová bábovka
Lendoulinecek před 6 hodinami
Bramborové noky (gnocchi) se smetanou a sušenými rajčaty
NikolaP před 7 hodinami
Kuřecí stehna po provensálsku
E. J. K. před 9 hodinami
Tématické fráze:
domácí paštikové koření,
koření na domácí paštiku,
jaké koření do domácí paštiky,
koření do paštiky,
koření na paštiku,
domácí paštička,
recepty na paštiku,
koření do domácí paštiky,
paštička z kuřecích jater,
recept na domaci pastiku,
domácí paštičky,
paštička,
recepty na domácí paštiku,
recept na domácí paštičky,
domácí koření do paštiky,
pasticka recept,
domací portské,
paštička paní domácí,
jak udelat jatrovou pastiku,
koření na poštiku
Suroviny:
játra kuřecí,
máslo,
smetana ke šlehání,
víno portské,
tymián,
sůl,
pepř mletý,
cibule,
olej olivový,
česnek,
koření,
sádlo
Komentáře (4)