Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Co dnes uvařit?

Už se těším na recept.:-p:-p Vůbec netuším co to je BIGOS, jen vím, že je to z Polska. Špagetko vař a foť, ať máme co obdivovat. :-);-)

skvělý, bez tlakáče to je lepší - ty 2 hodky, no 3 i s přípravou stačej. Jen to rozležení, fakt je to den ode dne lepší ať si Unie říká co chce...

no ja tlakovy hrniec nemam, takze davam tomu max den.

výbusna týýýýden neeee :-D. ale týden i víc ti vydrží ( u nás je maximum 5 dní, je to fakt něco a vyplatí se ve větším množství). Ovšem je fakt, že ho s láskou můžeš vařit i 4 hodiny. ;-). Neboj, já se vším ( i s tou láskou :-*) ho vařím 2 - na tohle totiž papiňák nepoužívám, ale šlo by to. Jen musím stihnout i fotky nedotčeného papání. Ono těch variant he jako u nás guláše, takže díky mým drahým jsem ze všeho vybrala to nej....:-p A hlavně tu láásku ;-);-)

spagetka prosim vloz ho....moj manzel si ho vzdy kupuje v tes cu v bb, lebo ja si neviem predstavit, zeby som ho varila tyzden, ako sa pise v polskych recpetoch;-) a dufam,ze sem das tu zrychlenu verziu.

Recept tu není, tak ho sem můžu dát.:-p;-)

já teď jdu na bigos, kterého musím udělat dost, aby se dostatčeně rozležel, protože pak se chci trošku věnovat vánočnímu cukroví, které musí odležet, tak abych nemusela tak do soboty vařit, ale on ten bigos je nejlepší až tak po 4-5 dnech.

Vybusna - zkus to někdy v té formě "srnčí hřbet". Opravdu je to rychlovka a výýýýborná. Ta šťáva - výpek - zůstane v mase, nic nevyteče. Stojí to za zkoušku.Je to pod názvem "sekaná v srnčím hřbetě"

Jano, koukám, že vám z oho prásátka brzo nic nezbyde :-D:-)):-D

No, u nás je dnes pečený bůček, špenát a bramborový knedlík:-p

svetlana nechala som sa inspirovat......a vecer veceruci som upiekla fasirku z kila masa....neskutocne dobra sa mi podarila. vyuzila som peldin napad s horcicouhttp://www.toprecepty.cz/recept/2530-sekana/

...tak já jsem včera pekla sekanou v srnčím hřbetu...na dnešek - prý...večer jí tam zbyla slabá půlka...tak nevím...

spagetka, prdelačka došla, to víš, když podělíme celou rodinu, jsme rádi, že nám vyšla na oběd.:-// Marti, řízky jsou takový univerzál, když už fakt nevím, co bych vařila a hlavně, nikoho tím, jak se říká neurazíš.:-) Zítra bude svíčková v sekané a zelňačka :-p

Jano, prosím o zaslání aspoň 4 porcí té prdelačky :-)) ata svíčková ...:-p:-p. Takhle se hubnout fakt nedá. Takže vyndám z mrazáku houby a vepřové a nějak s tím něco vyvedu.;-)

Přispět do diskuze

Přidat příspěvek

Poslední diskuze

„Co dnes uvařit?“ tara23, před 28 minutami

„Přání a gratulace“ Simona Skolakova, 8. 5. 2024 22:20

„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více