Poslední diskuze
„Přání a gratulace“ Severinka, před 5 hodinami
„Co dnes uvařit?“ MarcelaPa, před 9 hodinami
„Jak zmírnit ostrost guláše?“ durmanCZ, 5. 5. 2024 15:35
Poslední příspěvky
„Před chvílí mě to o Laďce psala Síma. I já jsem s ní zažila…“ Severinka, před 5 hodinami
„Šokujúca správa. Pokoj jej duši.“ magdalenka, před 9 hodinami
„mika59: Je mi to moc líto, Laďka byla moc fajn holka -…“ Nadja, před 9 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Kuřecí kořeněná stehna pečená na zelenině
Přidáno před 17 hodinami
Makovec za hubičku (z domácí pekárny)
Přidáno před 18 hodinami
Naložené ředkvičky
Přidáno 15. 5. 2024 21:05
Červená čočka s rajčaty a špenátem s masem i bez
Přidáno 15. 5. 2024 07:48
Tarhoňa s mletým masem a zeleninou
Přidáno 14. 5. 2024 12:27
Nudlové těsto z domácí pekárny
Přidáno 14. 5. 2024 10:19
4. 7. 2011 15:08
4. 7. 2011 09:45
jidla250.jpg
4. 7. 2011 08:09
3. 7. 2011 12:05
3. 7. 2011 11:26
3. 7. 2011 09:58
3. 7. 2011 09:57
3. 7. 2011 09:28
Steak kořením ho posypáme a GYROS taky dost přidáme. Potom jenom opepříme a olejem pomastíme. Přikrejeme fólií - ŠUP do lednice na chvíli / u nás cca 24 hod./ Druhý den ho smažíme - jako BIFTEK , my víme. Na vroubkaté pánvičce na MIDIUM to se ví , ženě propéct ale musí, prý syrové maso nemusí.
Pak už jenom brambory si dáme a přílohu uděláme. A po dobrém PIVÍČKU je v bříšku jak v pokojíčku.
158854-original-n7p3a.jpg
2. 7. 2011 09:41
2. 7. 2011 09:32
2. 7. 2011 08:56
_vyrn_6275_f1.jpg
2. 7. 2011 07:23
1. 7. 2011 17:39
1. 7. 2011 14:18
Dnes vařím zapečené canelloni plněné špenátem s ricottou a parmazánem, přelité bešamelem
1. 7. 2011 12:00
Předchozí 1 … 1821 1822 1823 1824 1825 … 2371 Další