Poslední diskuze
„Co dnes uvařit?“ tara23, před 13 hodinami
„Mražení jídla “ Sabule77, 1. 6. 2024 20:55
„Jak na zvýšený cholesterol“ magdalenka, 29. 5. 2024 21:25
Poslední příspěvky
„Pastýřská pomazánka byla výborná, dokonce manžel ani…“ tara23, před 13 hodinami
„Pekný podvečer dievčatá. Mala som tu dnes dcéru s rodinou.…“ Julia Oskerova, před 14 hodinami
„hazel: děkuji, Stáni. Také je děláš? Pěkné nedělní…“ MarcelaPa, před 17 hodinami
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hořčičný dip se semínky
Přidáno před 10 minutami
Jahodový koláč se skořicovou drobenkou
Přidáno před 1 hodinou
Lososová frittata
Přidáno před 2 hodinami
Křenový dip
Přidáno před 19 hodinami
Domácí skořicové vafle
Přidáno před 21 hodinami
Krůtí prsa na sušených hříbkách s italskými těstovinami
Přidáno před 21 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jablečné želé podle 100 starého receptu od jeptišek: Využijete do něj spadaná jablka a získáte luxusní dobrotu!
Zelňačkový souboj v Prostřeno! Je lepší ta česká nebo slovenská?
Bylinky v soli: Dokonalý způsob, jak uskladnit pažitku nebo petržel. Sůl je uchová šťavnaté a plné chuti
9. 10. 2012 17:12
http://www.toprecepty.cz/recept/21154-ajvar/
nebo
http://www.toprecepty.cz/recept/13101-paprikovy-kr...
nebo
http://www.toprecepty.cz/recept/21152-rychla-ljute...
nebo
http://www.toprecepty.cz/recept/21153-ljutenice-po...
... sama jsem si letos udělala velkou zásobu. Ráda mám ajvar s rajčaty a lilkem, ale pokud je nemáš a nechceš přikoupit, tak si vybereš recept, kde nejsou.
Množství zeleniny dávám odhadem, nemusíš se striktně držet receptu, ochutíš podle sebe - důležité je důkladně povařit, čím více se odpaří voda, tím bude ajvar hustší.
Dávám pod jakékoli maso, k těstovinám, na topinky, do guláše...
9. 10. 2012 16:04
9. 10. 2012 15:55
9. 10. 2012 13:05
9. 10. 2012 12:07
9. 10. 2012 09:38
8. 10. 2012 22:32
8. 10. 2012 10:47
8. 10. 2012 10:26
8. 10. 2012 10:14
7. 10. 2012 17:31
7. 10. 2012 14:05
7. 10. 2012 14:03
7. 10. 2012 14:02
7. 10. 2012 14:02
Předchozí 1 … 1635 1636 1637 1638 1639 … 2380 Další